Türkcell pasajda hepsiburada,trendyolda olduğu gibi başkaları satıyor distrübitör garanti yazıyor olabilir.Selam arkadaşlar iphone 13 alıcam turcell pasajdan garantisi falan apple türkiye garantilidir dimi beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim çünkü diyer mağazalarda 2k zam geldi
Sanki başka satıcılarda satabiliyorSelam arkadaşlar iphone 13 alıcam turcell pasajdan garantisi falan apple türkiye garantilidir dimi beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim çünkü diyer mağazalarda 2k zam geldi
Satıcı Turkcell ise alınır. Ama fiyat Amazon ve Hepsiburada da da aynı değil mi oradan alsan daha iyi.Selam arkadaşlar iphone 13 alıcam turcell pasajdan garantisi falan apple türkiye garantilidir dimi beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim çünkü diyer mağazalarda 2k zam geldi
amazonda siyah rengi 37.500 turkcell takıntısı değilde sadece turkcell de hepsi aynı fiyat bu yüzden sordum.Sabah da cevapladik bu konuyu sanki. Amazon bizzat kendi satiyor 35.5K ya. Daha guvenilir bir yer yok. Turkcell pasaj takintisi niye?