Neler Yeni

TURKCELL SKANDALı altdan altdan fiyat yükseltmeleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Erdem
Ben gerçekten sıkıldım ve aşırı derece rağatsız olmaya başladım turkcell el 2 yıl abone yim ilk yıl 160 tl öderken bir şey yoktu 1 yıl anlaşmalı olduğumuz için anlaşma bittiğinde fiyat 280 e çıktı?? Bu arada 7gb internet alıyom ne kadar pağalı olmasını bekleyebiliriz ? 280
Screenshot_2024-12-15-23-24-01-429_com.ttech.android.onlineislem-edit.jpg
çıktı fiyat Oky sorun yok sonuç ta Turkcell hızlı dağda olsa çeker muhabeti aga benim okul daha da kocaeli Gosb tarafı yani dağlık bir yerde değil aslında sanayinin olduğu yerde internet çekmiyor kafayı yersin o kadar para veriyoz
Tamam Oky yine de sorun yok diyip ödemeye devam ediyor uz ulan bu ay aralık ayında fiyat
440 tl ye çıktı 7 gb kulanıyorum 7 ne kadar pağalı olması gerekiyor? Biri bana açıklasın ilk işim Ocak ayında Turkcell den çıkamk rezalet para odaklı üzerine kurulmuş bir firma sakın almayın aldırtmayın ilk yık uygun ve performans lı gelebilir ama ilerki yıl ay farketmez sizin ciddi bir şekilde internet çekmiyor paramızla rezil oluyoruz

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Geri
Taahütün bittiği anda indirim biter ve fiyat yükselir tarife değişmen lazım

xTURANN

80+ Silver
Taahhüt yoksa, aynı tarifenin taahhütsüzü devam eder.

Şuan turkcell'de efsane kampanyalar var, 40 gb 325'e geçtim bende 5 gün önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taahütün bittiği anda indirim biter ve fiyat yükselir tarife değişmen lazım
Sözleşme 1 yıldı ve sözleşme deki fiyat 160 tl idi sonra 280 oldu 280 üstü nasıl bir fiyat artışı olabilir ki 440 tl olabilcek kadar ?

cornlov

80+ Bronze
Ben bimcell kullanıyorum. Taahhüt falan yok. Yılda bir kaç kez zam geliyor ama yine de işin sonunda kısmen uygun oluyor.
Şuan güncel tarifeler şöyleymiş;
20241215_233651.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Erdem
Taahhüt yoksa, aynı tarifenin taahhütsüzü devam eder.

Şuan turkcell'de efsane kampanyalar var, 40 gb 325'e geçtim bende 5 gün önce.
Nasıl geçcem peki online bir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

B
Ben bimcell kullanıyorum. Taahhüt falan yok. Yılda bir kaç kez zam geliyor ama yine de işin sonunda kısmen uygun oluyor.
Güncel tarifeler şöyleymiş;
Alıntıyı görüntüle
Bim cell ne kadar kaliteli hocam

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Geri
Sözleşme 1 yıldı ve sözleşme deki fiyat 160 tl idi sonra 280 oldu 280 üstü nasıl bir fiyat artışı olabilir ki 440 tl olabilcek kadar ?
Fiyat artışı olmadı taahüt verdiğin için indirim yapmışlar taahüt bitince indirim de bitmiş ondan sonra da senelik zam gelmiş.

Sen turkcelldesin türk telekom veya vodafonea geçmen lazım her yıl numaranı taşıyacaksın anca öyle uyguna gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Erdem
Fiyat artışı olmadı taahüt verdiğin için indirim yapmışlar taahüt bitince indirim de bitmiş ondan sonra da senelik zam gelmiş.

Sen turkcelldesin türk telekom veya vodafonea geçmen lazım her yıl numaranı taşıyacaksın anca öyle uyguna gelir
Yani hocam Hat değiştirmek den başka çaren yok mu

cornlov

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

B

Bim cell ne kadar kaliteli hocam
Türk telekom altyapısı kullanıyor.
Yıllardır kullanıyorum. Çok uzun bir süredir. Hiç memnun olmadığım an olmadı.
Sadece bildiğim kadarıyla mobil bakiye ile bir şey alamıyorsun. Ve telefonuna bimlerden lira-paket yapabiliyorsun. Online ödeme vardı kapattılar.

eneskaya6

80+ Silver
vodafone ve Tt de kampanya var 20gb 1000dk 200sms 180₺ 1 yıl taahut. direk gec bekleme ocak ayına kadar sürmez

xTURANN

80+ Silver
Eğer taahhütün yoksa, paket seçerek geçebilirsin. Numara taşıyanlar ve yeni hat alacaklar için var dediğim kampanyalar ama turkcell bayiisine uğrayarakta bakabilirsin. Uğraşırım dersen hattını vodafone'a taşı, sonra turkcell'e geri taşı.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ilyas koç
Taahhüt bittiği için tarifenin indirimsiz fiyatı üzerinden faturalandırılacaksın. Geçebileceğin tarifler kısmını incele

Aynı sağlayıcıda uzun süre kaldıkça fiyatların düşmesi gerekirken bizde artıyor. Saçma sapan bir sistem var

1 sene dolduktan sonra farklı markaya numara taşıma zorunluluğu var resmen

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,750
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Şuan güncel tarifeler şöyleymiş;
Alıntıyı görüntüle
Pahalı bence 60gb 360 liraydı galiba vodafone da geçen bayiisnde görmüştüm, çekiyorsa oturduğun yerde terchi edilebilir

Top Bottom