ErdemAbiGf
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 81
- İsim
- Erdem
Ben gerçekten sıkıldım ve aşırı derece rağatsız olmaya başladım turkcell el 2 yıl abone yim ilk yıl 160 tl öderken bir şey yoktu 1 yıl anlaşmalı olduğumuz için anlaşma bittiğinde fiyat 280 e çıktı?? Bu arada 7gb internet alıyom ne kadar pağalı olmasını bekleyebiliriz ? 280
çıktı fiyat Oky sorun yok sonuç ta Turkcell hızlı dağda olsa çeker muhabeti aga benim okul daha da kocaeli Gosb tarafı yani dağlık bir yerde değil aslında sanayinin olduğu yerde internet çekmiyor kafayı yersin o kadar para veriyoz
Tamam Oky yine de sorun yok diyip ödemeye devam ediyor uz ulan bu ay aralık ayında fiyat
440 tl ye çıktı 7 gb kulanıyorum 7 ne kadar pağalı olması gerekiyor? Biri bana açıklasın ilk işim Ocak ayında Turkcell den çıkamk rezalet para odaklı üzerine kurulmuş bir firma sakın almayın aldırtmayın ilk yık uygun ve performans lı gelebilir ama ilerki yıl ay farketmez sizin ciddi bir şekilde internet çekmiyor paramızla rezil oluyoruz
Tamam Oky yine de sorun yok diyip ödemeye devam ediyor uz ulan bu ay aralık ayında fiyat
440 tl ye çıktı 7 gb kulanıyorum 7 ne kadar pağalı olması gerekiyor? Biri bana açıklasın ilk işim Ocak ayında Turkcell den çıkamk rezalet para odaklı üzerine kurulmuş bir firma sakın almayın aldırtmayın ilk yık uygun ve performans lı gelebilir ama ilerki yıl ay farketmez sizin ciddi bir şekilde internet çekmiyor paramızla rezil oluyoruz