Neler Yeni

TURKCELL SUPERBOX bilgi verebilecek var mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasan Cüre
Bu kutu hakkinda deneyimi ve bilgisi olan var mi sizce alinmaya deger mi ?

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Etrafında alt yapı yoksa veya taşınabilir bişey istiyorsan alabilirsin. Hızı yerine göre değişmekle birlikte pingte aynı sekilde yerine göre değişiyor. Kotasızı 160tl mi 200tl mi oyle bişey olması gerekiyor. Kotası öneririm kota yetmiyor. Bu arada köye felan alacaksan şehirden tanıdıgı nın evine alın ordan taşırsınız elinizle. Sorun çıkıyor öbür türlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasan Cüre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Etrafında alt yapı yoksa veya taşınabilir bişey istiyorsan alabilirsin. Hızı yerine göre değişmekle birlikte pingte aynı sekilde yerine göre değişiyor. Kotasızı 160tl mi 200tl mi oyle bişey olması gerekiyor. Kotası öneririm kota yetmiyor. Bu arada köye felan alacaksan şehirden tanıdıgı nın evine alın ordan taşırsınız elinizle. Sorun çıkıyor öbür türlü
Oyundaki ping değerleri nasıl

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
önce buluduğun bölgede türk telekom, vodafone ve turkcell hatlardan 4.5g olacak şekilde hız testi yap. test yaparken bulunduğun ildeki veya sana en yakın ildeki operatör sunucusunu seç. yani türk telekom hat ile yaparken türk telekom sunucu gibi gibi. testi, speedtest uygulamasını indirerek ve konumun açıkken yap. en yüksek hız aldığın kim ise söyle. ona göre yardımcı olayım.
not: hem vodafone'un hem de türk telekom'un turkcell superbox gibi hizmetleri bulunuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasan Cüre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önce buluduğun bölgede türk telekom, vodafone ve turkcell hatlardan 4.5g olacak şekilde hız testi yap. test yaparken bulunduğun ildeki veya sana en yakın ildeki operatör sunucusunu seç. yani türk telekom hat ile yaparken türk telekom sunucu gibi gibi. testi, speedtest uygulamasını indirerek ve konumun açıkken yap. en yüksek hız aldığın kim ise söyle. ona göre yardımcı olayım.
not: hem vodafone'un hem de türk telekom'un turkcell superbox gibi hizmetleri bulunuyor.
Bir dakikani alicam usta hemen yapip söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetim bitmis o da bu gece yenilenecek

Son düzenleme:

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Oyundaki ping değerleri nasıl
35 50 arası oluyor genelde. Ping nadir 60 ı geçiyor. Bu değerlerin senin istasyona uzaklığın ve istasyonun yogunluğuna göre değişebileceğini unutma. En iyisi paketin yenilenince bi 4.5g ile test etmen. Ara ara test et cok dalgalıysa alma superbox

burkoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak Koza
Instagram
burkoza
Steam
burkoza
Twitter
burkoza
Facebook
burakkozaa
Bölgende altyapı yok ise ve ben bu parayı veririm diyorsan alınabilir. Online oyun oynuyorsan, anlık ping değişimlerine (kötü anlamda) hazır ol. Ancak alacağın hız, bölgedeki mobil şebekenin kullanım yoğunluğuna göre değişiklik göstereceğinden, Turkcell bir hat ile sabah, öğle, akşam ve gece olmak üzere 4 farklı zaman diliminde speedtest yap ve hız & ping değerlerini bir kontrol et. Duruma göre başvurmanı tavsiye ederim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
herkes superbox'ı biliyor. kimse magnet ve redbox'ı bilmiyor mu arkadaş ?!? vodafone redbox var, türk telekom magnet var.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bu kutu yaşadiğin kullandiğin yere göre değişkenlik gösteriyor telefonun çektiği her yerde kullanabilirsin.Oyunlarda bazi saatlerde aşırı ping ile karşilaşabilirsin

burkoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak Koza
Instagram
burkoza
Steam
burkoza
Twitter
burkoza
Facebook
burakkozaa
herkes superbox'ı biliyor. kimse magnet ve redbox'ı bilmiyor mu arkadaş ?!? vodafone redbox var, türk telekom magnet var.
Magnet tarifelerine şimdi baktım ve 200 GB'lık paket, oyun oynamayan kullanıcılar için ve evde interneti tek başına kullanacak, film dizi ve ofis işlemleri için interneti kullanacak biri için bence gayet yeterli olacaktır. Fiyatı ise aylık 129 TL ve bence gayet uygun. Keza Vodafone Redbox da yine 129 TL'ye 200 GB'lık kotalı paketini sunuyor. 170 TL'ye ise kota sınırı olmayan, ancak 15 Mbps'a kadar hız destekleyen paketi mevcut. Bölgenizde hangi operatörün 4.5G altyapısı daha iyiyse, onun 4.5G evde internet hizmetini alın derim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Magnet tarifelerine şimdi baktım ve 200 GB'lık paket, oyun oynamayan kullanıcılar için ve evde interneti tek başına kullanacak, film dizi ve ofis işlemleri için interneti kullanacak biri için bence gayet yeterli olacaktır. Fiyatı ise aylık 129 TL ve bence gayet uygun. Keza Vodafone Redbox da yine 129 TL'ye 200 GB'lık kotalı paketini sunuyor. 170 TL'ye ise kota sınırı olmayan, ancak 15 Mbps'a kadar hız destekleyen paketi mevcut. Bölgenizde hangi operatörün 4.5G altyapısı daha iyiyse, onun 4.5G evde internet hizmetini alın derim.
bana değil başkasına lazım bu bilgiler .d

burkoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak Koza
Instagram
burkoza
Steam
burkoza
Twitter
burkoza
Facebook
burakkozaa
bana değil başkasına lazım bu bilgiler .d
Siz kimse bunları bilmiyor mu deyince, ben de sizin cevabınıza istinaden yazdım. Tabii ki bu mesaj herkes tarafından görünür olduğundan, diğer forumdaki arkadaşlar da bilgilenecektir bu mesajım ile.

Top Bottom