Neler Yeni

Türkcell Superonline internet hızım yavaş

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Merhaba 1 hafta önce türkcell süperonline ev interneti aldım 35mbps anlaştım ama internet o kadar yavaş ki yt harici bir yerden video açamıyorum nerdeyse dc den gelen fotolar çok geç yükleniyor sorum şu anlaştığımız hız verilmediği için hiçbir ücret ödemeden falan aboneliğimi iptal ettirebiliyor muyum veya çözümü varmı

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Servis talebi açtığında gelip tesisatı kontrol ettikten sonra muhtemelen sorun yok diyecekler. Onların sana sunduğu hızlar kablolu hızlar için geçerli. Eğer kablolu 35 mbs alamıyorsan ve bu sorunu teknik ekip çözemiyorsa o zaman iptal edebiliyorsun. Ama arayıp kablosuz bağlanıyorum ben wifi ile bu hızları alamıyorum dersen sana diyecekleri tek şey bizim size sunduğumuz hızlar kablolu hızlardır tam verim almak için kablo takın. Kablosuz %50ye kadar kayıp yaşayabilirsiniz diyecekler.

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servis talebi açtığında gelip tesisatı kontrol ettikten sonra muhtemelen sorun yok diyecekler. Onların sana sunduğu hızlar kablolu hızlar için geçerli. Eğer kablolu 35 mbs alamıyorsan ve bu sorunu teknik ekip çözemiyorsa o zaman iptal edebiliyorsun. Ama arayıp kablosuz bağlanıyorum ben wifi ile bu hızları alamıyorum dersen sana diyecekleri tek şey bizim size sunduğumuz hızlar kablolu hızlardır tam verim almak için kablo takın. Kablosuz %50ye kadar kayıp yaşayabilirsiniz diyecekler.
pc de 10 20 mbps falan alıyorum wifide değil illaki teknik ekibin gelip bakması mı lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim yaşadığım yerde türk telekom altyapısı var ama türkcell internet kullanıyorum hangi siteden hız testi yapmam lazım bide

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Merhaba 1 hafta önce türkcell süperonline ev interneti aldım 35mbps anlaştım ama internet o kadar yavaş ki yt harici bir yerden video açamıyorum nerdeyse dc den gelen fotolar çok geç yükleniyor sorum şu anlaştığımız hız verilmediği için hiçbir ücret ödemeden falan aboneliğimi iptal ettirebiliyor muyum veya çözümü varmı
DC zaten açılmıyor ki. Speedtest yapıp sonucunu paylaşır mısın?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,256
İsim
Mert Can Ergün

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
1737201938637.png
internet hızından dolayı attığın site açılmıyor

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Superonline çektirmeseydin keşke herkes çektirdiğine bin pişman.
çok karışık şeyler oldu normalde kablonet geçicektim beklemdiğim şeyler oldu ondan geçemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,502
Üyeler
166,550
Son üye
Exe00
Top Bottom