TURKCELL SUPERONLİNE SİZCE NASIL?

ISuwatrk

80+
Reaksiyon skoru
9
Eve Turkcell superonline internet aldık. 8 mbps internet 89.90 tl idi. daha 1 gün oldu ve memnun olmadığımız için 16 mbps pakete geçtik. Sizin düşünceleriniz nedir? Başka bir marka mı yoksa farklı bir paket mi tavsiye edersiniz.

Eve Turkcell superonline internet aldık. 8 mbps internet 89.90 tl idi. daha 1 gün oldu ve memnun olmadığımız için 16 mbps pakete geçtik. Sizin düşünceleriniz nedir? Başka bir marka mı yoksa farklı bir paket mi tavsiye edersiniz.
Alt yapın yok ise Superonline mecburi kalıyor.

türknet yada kablonet tavsiye ederim çok daha iyiler ve daha ucuzlar

Superonline de şu var hiç bir zaman söyledikleri o fatura tutarını tutturamazlar neden yüksek dersin çeşitli bahanelerle işi geçiştirmeye çalışırlar bence hiç bulaşma girmesi bı dert çıkması bı dert

Altyapın varsa iyidir. FP değil ama kesinlikle en az sorun çıkartan ISS'lardan biri.

Turknet ile görüşmenizi tavsiye ediyorum.Size vaat ettikleri hız önemli. Altında veya aynıysa superonlineda devam etmelisiniz.

4 seneyi devirdim superonline ile . altyapım fiber 24 mbps alıyorum. oyun indirmeleri hariç her türlü işime yetiyo oyunlar da 50 ping var . teknik bir sorunda yaşamadım .

Turkcell iyidir ama pahali

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,423
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri