Neler Yeni

Turkcell Superonline WİFİ-6 Modem

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar az önce forumda dolaşırken Turkcell Superonlinenın yeni Wifi 6 modem çıkardığını gördüm. Paketim Turkcell Fiber 100Mbps Hız Şenliği kampanyası 19 Mayıs 2021 de bağlattım. Modem olarak Zte ZXHN H267A verdiler. Yeni Wifi 6 modemleri alan oldu mu? Ekstra bir ücret çıktı mı? Geçmeye değer mi , memnunmusunuz?

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Ben de Superonline kullanıyorum , takipteyim.

Squex

80+ Silver
Eve kadar fiber kullananlara veriyorlardı galiba
Kendin belirtmen lazım wifi 6 modemi istiyorum diye. Eğer bir modem verdilerse modem bozuk olmadığı sürece ücretsiz wifi 6 modeme gecirtmezler seni.
@T.P.G. almıştı daha net açıklayabilir belki o

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eve kadar fiber kullananlara veriyorlardı galiba
Kendin belirtmen lazım wifi 6 modemi istiyorum diye. Eğer bir modem verdilerse modem bozuk olmadığı sürece ücretsiz wifi 6 modeme gecirtmezler seni.
@T.P.G. almıştı daha net açıklayabilir belki o
Gpon var hocam apartmanın içinde eve kadar hat çektiler. Bir modem bir tanede gpon kutusu verdiler. Gpon kutusunu modeme Wan portu ile bağlanmış olması gerekiyor.

Squex

80+ Silver
Gpon var hocam apartmanın içinde eve kadar hat çektiler. Bir modem bir tanede gpon kutusu verdiler. Gpon kutusunu modeme Wan portu ile bağlanmış olması gerekiyor.
Eve kadar fiber sizinki o zaman
Ama modeminizde bir sorun olmadığı sürece ücretsiz değişmiyor sanirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mhyi arayın en iyisi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
Eve kadar fiber sizinki o zaman
Ama modeminizde bir sorun olmadığı sürece ücretsiz değişmiyor sanirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mhyi arayın en iyisi
Akşam eve gidince arayıp sorucam.

T.P.G.

80+ Titanium
Arıza kaydı açıp arızayı tespit ettirmeniz lazım ücretsiz geçmek için. Bizde bir şey bulamadılar 6TL fazladan ödüyoruz, modem ne işe yaradı dersen kopmalar bitti ve ping 1ms azaldı ama hala başkası bağlanınca çok kötü oluyor internetim.
Açıkçası bir sorununuz yoksa uğraşmaya bile değmez.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
Arıza kaydı açıp arızayı tespit ettirmeniz lazım ücretsiz geçmek için. Bizde bir şey bulamadılar 6TL fazladan ödüyoruz, modem ne işe yaradı dersen kopmalar bitti ve ping 1ms azaldı ama hala başkası bağlanınca çok kötü oluyor internetim.
Açıkçası bir sorununuz yoksa uğraşmaya bile değmez.
Hocam bir problemim yok aslında cs go filan oynuyorum sunucuya yakın bağlarsa 30-40 ms alıyorum bazı sunucularda 50 bazılarındada 60 alıyorum. İndirme hızı olarak steamde minimum 12 maximum 12.5 veriyor. Yaşadığım bir problem var o da whatsappta ben mesaj atarken yada mesaj alırken bazen mesaj gelmiyor yada gönderilmiyor. Telefonun wifisini aç kapa yapınca düzeliyor. 2.4Ghz dede oluyor 5Ghz dede. Onun çözümünü bulamadım benim telefonumdanda kaynaklı olabilir. Bu arada modeme ortalama 9 cihaz bağlanıyor.

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Hocam bir problemim yok aslında cs go filan oynuyorum sunucuya yakın bağlarsa 30-40 ms alıyorum bazı sunucularda 50 bazılarındada 60 alıyorum. İndirme hızı olarak steamde minimum 12 maximum 12.5 veriyor. Yaşadığım bir problem var o da whatsappta ben mesaj atarken yada mesaj alırken bazen mesaj gelmiyor yada gönderilmiyor. Telefonun wifisini aç kapa yapınca düzeliyor. 2.4Ghz dede oluyor 5Ghz dede. Onun çözümünü bulamadım benim telefonumdanda kaynaklı olabilir. Bu arada modeme ortalama 9 cihaz bağlanıyor.
Aslında önceden 5 cihaz falan da aynı anda bağlansa sorun olmazdı ancak son zamanlarda olmaya başlamıştı, ben de alıcı kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım.

Squex

80+ Silver
Yaşadığım bir problem var o da whatsappta ben mesaj atarken yada mesaj alırken bazen mesaj gelmiyor yada gönderilmiyor. Telefonun wifisini aç kapa yapınca düzeliyor.
bu bende de var. sol kullanıyorum bende modemim farklı ama aynı olay bende de var

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap