Neler Yeni

Turkcell Superonline WİFİ-6 Modem

Squex

80+ Silver
O zaman sıkıntı Turkcell de bende de Huawei p10 lite var. Bence bipe geçmek için yavaşlatıyorlar.
bilmiyorum orasını ama sinir edebiliyor bir dosya resim video gönderirken ya da sesli mesaj atarken wifiyi aç kapa yapmak zorunda kalıyorum arada mesaj gönderirken de oluyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
bilmiyorum orasını ama sinir edebiliyor bir dosya resim video gönderirken ya da sesli mesaj atarken wifiyi aç kapa yapmak zorunda kalıyorum arada mesaj gönderirken de oluyor
Aynen bendede öyle

holytough

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Obi-Wan Kenobi
türkcell'in 100 mbpslik paketini aldım 3 gün önce(yeni kullanıcı) bana ücretsiz olarak zte h3600 v9 wifi6 modem verdiler her yerden 5 diş çekiyor ve ping sorunu kopma sorunu yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Arıza kaydı açıp arızayı tespit ettirmeniz lazım ücretsiz geçmek için. Bizde bir şey bulamadılar 6TL fazladan ödüyoruz, modem ne işe yaradı dersen kopmalar bitti ve ping 1ms azaldı ama hala başkası bağlanınca çok kötü oluyor internetim.
Açıkçası bir sorununuz yoksa uğraşmaya bile değmez.
Wifi 6 mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkcell'in 100 mbpslik paketini aldım 3 gün önce(yeni kullanıcı) bana ücretsiz olarak zte h3600 v9 wifi6 modem verdiler her yerden 5 diş çekiyor ve ping sorunu kopma sorunu yok
Memnun musunuz?

holytough

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Obi-Wan Kenobi
Wifi 6 mi?

Memnun musunuz?
yaklaşık 1 yıl olacak ve ilk aldığım gün gibi asla ping yok asla kopma yok geforce now ve xcloud kullanıyorum hepsi harika çalışıyor aşırı derecede memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
Merhaba arkadaşlar az önce forumda dolaşırken Turkcell Superonlinenın yeni Wifi 6 modem çıkardığını gördüm. Paketim Turkcell Fiber 100Mbps Hız Şenliği kampanyası 19 Mayıs 2021 de bağlattım. Modem olarak Zte ZXHN H267A verdiler. Yeni Wifi 6 modemleri alan oldu mu? Ekstra bir ücret çıktı mı? Geçmeye değer mi , memnunmusunuz?

Ben kullanıyorum Superonline WI-FI 6 modem ek ücret çıkıyor aylık ödenen bedele yansıyor fakat çok yüksek bir ücret değil. WI-FI 6 destekli cihazım yok benim o yüzden normal WI-FI 5 e göre konuşacağım. Açıkçası pek bir fark yok. Fakat pingim daha stabil hale geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
yaklaşık 1 yıl olacak ve ilk aldığım gün gibi asla ping yok asla kopma yok geforce now ve xcloud kullanıyorum hepsi harika çalışıyor aşırı derecede memnunum.
Teşekkür ederim WİFİ 6 ile fiber interneti aldım kullanıyorum lakin benim paketim 100 Mbps olmasına rağmen 200 Mbps üstü alıyorum.

Ben kullanıyorum Superonline WI-FI 6 modem ek ücret çıkıyor aylık ödenen bedele yansıyor fakat çok yüksek bir ücret değil. WI-FI 6 destekli cihazım yok benim o yüzden normal WI-FI 5 e göre konuşacağım. Açıkçası pek bir fark yok. Fakat pingim daha stabil hale geldi.
Wifi 6 destekli cihaz dan kastınız nedir? Ben ona dikkat etmedim? Daha iyisi ve güncel diye tercih ettim. Memnunum da.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Teşekkür ederim WİFİ 6 ile fiber interneti aldım kullanıyorum lakin benim paketim 100 Mbps olmasına rağmen 200 Mbps üstü alıyorum.
Hocam speed testte Turkcell internet hız sıralamasında yüksek görünsün diye internet hızı 2 katına çıkarıyor. Kullandığınız paket 100 Mbps.

holytough

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Obi-Wan Kenobi

Wifi 6 destekli cihaz dan kastınız nedir? Ben ona dikkat etmedim? Daha iyisi ve güncel diye tercih ettim. Memnunum da.
evet bu doğru speedtest yerine indirme yaparken test etmeniz daha sağlıklı olur 12-13mbler arası indirmesi gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan

Modeminiz WI-FI 6 olsa da cihazınızda WI-FI 6 desteği olmadan kullanamazsınız yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
Hayır, ben kullanabiliyorum.
Kullanamadığınıza, ve kullanabildiğinizi “sandığınıza” Adım gibi eminim. Wifi 6 olmayan cihazla Wifi 6 kullanmak mümkün değil, internetten de araştırabilirsiniz.

Top Bottom