Valla guzel fiyatmisYılbaşına özeldi reis bitti kardeşimi falan da geçirdim hep.
Valla guzel fiyatmisYılbaşına özeldi reis bitti kardeşimi falan da geçirdim hep.
Çok güzel fiyat reis.Valla guzel fiyatmis
Turk telekom orta şekerlidir vodafone ben kullandım evet ucuz ama beni illallah ettirdi ne instagramı açıyor ne youtube açıyor 5mbps bağlantı veriyor 4.5G ile kafayı yedim artık ucuz mu ucuz ama ucuz etin yahnisi işte. En son Turkcell'e geçtim artık evet pahalı ama ne takılma ne donma ne kasma hiçbir şey yaşamadım çekim kalitesi de gayet iyi pahalı ama insanı süründürmüyor en azından tavsiye ederim vodafone yani vodafone baz istasyonu benim evimin çatısına kurulmadığı sürece geçmem
kesinlikle aynısını düşünüyorum. Bu internetin yavaşlığından mütevellit defalarca müşteri hizmetlerini aradım en sonunda sim kartı değiştirmem gerektiğini söylediler ve üstüne benden parasını istediler ki değiştirince de düzelmedi.Vodafone bana bedava hizmet verse yine geçmem. Öyle bir kin güttüm. Sayısını hatırlamadığım kadar müşteri temsilcisine sorunu tane tane defalarca izah etmeme rağmen çözmeyip, bayinin sebep olduğu hatanın bedelini bana kitledikten sonra haklı olduğumu belirtmeleri inanılmaz bir tecrübe oldu benim için!
Ve fiziki bir yeri bile yok heriflerin. Müşteri temsilcisi ve mahalledeki herhangi bir bayi. Bu kadar.kesinlikle aynısını düşünüyorum. Bu internetin yavaşlığından mütevellit defalarca müşteri hizmetlerini aradım en sonunda sim kartı değiştirmem gerektiğini söylediler ve üstüne benden parasını istediler ki değiştirince de düzelmedi.
Şaşma turkcell'denŞuan Turkcell aşmaz 7 GB kullanıyorum 145 TL falan veriyorum bana biraz pahalı gibi geliyor Vodafone ve Türk Telekomda kampanyalar daha iyi gibi ama benim bildiğim ikisi Turkcell kadar iyi çekmiyor sizce Turkcell'de mi kalayım yoksa Vodafone türk Telekom mu geçeyim
Bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor.. Bana kalırsa türkcell ile devam edin fiyat normal.Şuan Turkcell aşmaz 7 GB kullanıyorum 145 TL falan veriyorum bana biraz pahalı gibi geliyor Vodafone ve Türk Telekomda kampanyalar daha iyi gibi ama benim bildiğim ikisi Turkcell kadar iyi çekmiyor sizce Turkcell'de mi kalayım yoksa Vodafone türk Telekom mu geçeyim