Neler Yeni

Yardım Turkcell Yüksek Ping Sorunu

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Merhabalar bugün biraz Dead By Daylight gireyim dedim oyun arada bir takılmaya başladı bende fps'den şüphelenip FPS sayacını açtım fakat fpsin 50'nin altına indiğini görmedim. Sonrasında bütün online oyunlarını denedim sonuç aynı. Download, upload değerlerim beni tatmin ediyor fakat pingim hiç bir şekilde memnun etmiyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Merhabalar bugün biraz Dead By Daylight gireyim dedim oyun arada bir takılmaya başladı bende fps'den şüphelenip FPS sayacını açtım fakat fpsin 50'nin altına indiğini görmedim. Sonrasında bütün online oyunlarını denedim sonuç aynı. Download, upload değerlerim beni tatmin ediyor fakat pingim hiç bir şekilde memnun etmiyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Speed testten test yapın eğer 120 gibi değerler çıkarlarsa kesinlikle ilgilenecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra olarak sitesinden başvuru açabiliyorsun cmdden tam ekranlı bir ss atıyorsun onlar sana ne yapman gerektiğini söylüyor pingin olduğu zaman öyle yap en kötü 50 60ping alıyorsan arkadan internetini darla pingini yükselt yoksa yardımcı olmazlar.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Speed testten test yapın eğer 120 gibi değerler çıkarlarsa kesinlikle ilgilenecekler.
Telefon üzerinden yaptım fakat o kadar yüksek çıkmadı 60 civarı çıktı.

Ekstra olarak sitesinden başvuru açabiliyorsun cmdden tam ekranlı bir ss atıyorsun onlar sana ne yapman gerektiğini söylüyor pingin olduğu zaman öyle yap en kötü 50 60ping alıyorsan arkadan internetini darla pingini yükselt yoksa yardımcı olmazlar.
DBD için 80 pingin altına düşmüyor (diğer oyuncular 40-50 Ping alıyor)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Telefon üzerinden yaptım fakat o kadar yüksek çıkmadı 60 civarı çıktı.
60 yüksek aslında olması gereken 20 30 maksimum iyisi 10dur fakat aynı sorunları yaşarken turkcell 120ye kadar ilgilenmeyeceklerini söyleyince şaşırmıştım o zamanlar 140ping alıyordum Allahtan

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
60 yüksek aslında olması gereken 20 30 maksimum iyisi 10dur fakat aynı sorunları yaşarken turkcell 120ye kadar ilgilenmeyeceklerini söyleyince şaşırmıştım o zamanlar 140ping alıyordum Allahtan
Arkada Steam üzerinden indirme yaparsam anlarlar mı? Çünkü gerçekten laglar yüzünden oyun mahvoluyor. Zevk alamıyorum.

Owww🤦 çok pardon. Hız testini mobil veri üzerinden yapmışım. Yarın ethernet kablosu ile hız testi yapacağım. Yani yarın sonuçları güncellerim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,370
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom