Turkcellde calışılırmı

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar selam, biliyorum garip bir konu ama sizden de tavsiye almak istiyorum. Ben 19 yaşındayım Turkcell'de calışılır mı, nasıldır çok zor mudur? Hiç çalışmadım oto sanayi gibi yerlerde çalışmak hiç istemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar selam, biliyorum garip bir konu ama sizden de tavsiye almak istiyorum. Ben 19 yaşındayım Turkcell'de calışılır mı, nasıldır çok zor mudur? Hiç çalışmadım oto sanayi gibi yerlerde çalışmak hiç istemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Çalışılır dışarıdan bakıldığı zaman çok zor gibi gelmiyor bana zaten yeni başlayacaksın bir şeyi bilmediğin zaman diğer çalışanlara sorarsın ama her yerde olduğu gibi gelen müşteriler sıkıntı çıkarabilir sana bağırıp çağırabilir eğer bu durumları normal karşılar üstüne alınmaz gurur yapmazsan bir problem yaşayacağını düşünmüyorum ama telefonlar ve paketler hakkında az buz bilgin olsun müşteri geldiğinde karşısında sus pus kalma 😂

biraz bilgi birikimi gerekebilir bimde çalışmak gibi olduğunu sanmıyorum. ama teknolojik aletlerle biraz da olsa alakanız varsa çalışabilirsiniz. rahat bir çalışma ortamı olduğunu düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,339
Üyeler
195,342
Son üye
Megas
Geri