Neler Yeni

Türkiye 3-3 Letonya Dünya kupası elemeleri

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Caner mevkisini korumadı
uğurcan son golu çok boş yedi
taylan fazla iyi değildi
enes zaten süs olarak giriyor iki haraket yapıyor
yusuf yazıcı berbattı
çağlar ve mert müldür takımı taşıdı

T.P.G.

80+ Titanium
En azından penaltıyı attı o.O2
Ya daha kolay pozisyonu kaçırdı ama, bi tarafımla bile atardım ben olsam onu. Ha insanlık hali tamam ama sonuçta kaçırdı.
Caner'in şutunun direkten dönmesi hiç olmadı ya, güzel vurmuştu.

Yusuf zaten topu düzleyecek üstüne kaleye bakacak şut çekecek, ayı ağaca çıkar sen bunları yapana kadar topu da kaptırırsın, sal gelişine vur en azından şansını dene.

Takım zaten genel olarak hızlı değil hızlı çıksa %70 gol atacakları en az 4 atak vardır.

Ozan Tufan hele, dayı nerden nereye vuruyon topu illa her maçına Liverpool'dan izleyici mi çağırak?

Techno08

80+ Gold
Aga ozan tufana şaşırdım ben. Adamın ayağınının ayarı yok ki geçen maçta tarihe geçen muhteşem goller atan adam bugün 3 tane falan şut çekti hepsi göğe direğe gitti. Bence takım olarak pek ciddiye almadık gibime geldi çünkü çağlar söyüncü de pek iyi oynayamadı çok top kaybetti. Umarım sırada ki maçta bunu telafi edebiliriz.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aga ozan tufana şaşırdım ben. Adamın ayağınının ayarı yok ki geçen maçta tarihe geçen muhteşem goller atan adam bugün 3 tane falan şut çekti hepsi göğe direğe gitti. Bence takım olarak pek ciddiye almadık gibime geldi çünkü çağlar söyüncü de pek iyi oynayamadı çok top kaybetti. Umarım sırada ki maçta bunu telafi edebiliriz.
Zaten bu sadece milli değil, türk kulüplerinde de gördüğüm bir şey. Bizim takimlarda olan bir hastalık bu. Rakip zorlu olunca maçı ciddiye alıp hırs yapiyorlar ve kazanıyoruz, rakip kolay görününce "nasıl olsa biz yeneriz" diyorlar maçı takmiyorlar kafaya.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Trabzonluyum.
Şenolu bu istanbul sevdası bitirdi başka bir şey değil.
Yusufu Abdülkadiri yedek bırakır Caneri ozanı oynatırdı 70 da oyuna alır yusuf asist yapar kapak ederdi hocayı.
ama adam hala aynı.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Maçı izlerken canım yandı.
İlk yarı nasıl bu kadar iyi oynanıp ikinci yarı nasıl bu kadar ters bir oyun sergilenebilir öğrenmiş olduk.

Top Bottom