Neler Yeni

Türkiye' de Toplanan En iyi Hazır Sistem (Fiyat Performans.)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hzljoe

80+
Bu çok FP sisteme bir RX 6700 ya da RX 7600 falan ekler misin kaç TL olacak merak ettim?
Ekran kartı kolay iş zaten bu sistemle yeni çıkan oyunlarda 200 fps almayı hedeflemiyoruz değil mi ? o zaman ucuz bi ekran kartı alıp 6 gb 2060 bile götürür bu sistemi gta 5 de 60-70 fps alsak kafi amaç o zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
bilmeyene lafım yok da bilmeyip biliyormuş gibi yapanlara çok gülüyorum
Bu trollerden çok var maalesef. Bitmiyorlar :( işin kötü yanı bunların bu haraketlerine ben burda utanıyorum bunlar nasıl hala kararlarında ısrar ediyor. Hep aileden işte hahaha :)))

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1905

CptSpork

80+ Bronze
Arkadaşlar bilmiyor olabilir, çok üstüne gitmemek linç etmemek lazım.

Kendisinin önceki konusunu okursanız bir sistem toplamak istiyor ve parçaların fiyatları çok iyi olduğunu düşünüp buraya atarsa herkesin kapış kapış alacağını düşünüyor. Parçaları o konudaki insanlarla paylaşmak yerine yeni bir konu açmak istemiş.

1905

80+ Silver
Ekran kartı kolay iş zaten bu sistemle yeni çıkan oyunlarda 200 fps almayı hedeflemiyoruz değil mi ? o zaman ucuz bi ekran kartı alıp 6 gb 2060 bile götürür bu sistemi gta 5 de 60-70 fps alsak kafi amaç o zaten
amaç gta5te 60-70 fps almaksa 8 9kya sıfır 5kya 2.el sistem bulunur :D nerde kaldı bu fp sistem :) bu fiyatlara tüm oyunları ultrada oynatan sistemler toplanıyor

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Furkan Demirtaş
puhaufhdusdhafusdhfusadhfı

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Ona lafımız yok zaten hocam. Benim arkadaşa verdiğim cevabı alıntılayıp kötü kelime ve üslup kullanmış. Hangi kapsülde yetiştirdiler bu arkadaşı bilmiyorum ama önce insanlara nasıl hitap etmesi gerektiğini öğrenmeli.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,422
İsim
yusuf ecer
Bu çocuk troll. Konularına bakarsanız günde 4 kere sistem topladım iyi mi diyor. Kötü diyince hakaret ediyor, sonra tekrar konu açıp böyle fp bi sistem topladım diyip 30kya 2060 sistem topluyor, kötü diyen sayısı artınca içeriği değişiyor. Akakçeden sistem toplayıp atomu böldüğünü düşünüp konu açıyor bir de. Bakıp bakıp gülüyorum, iyi ki varsın sen olmasan neye gülerdik :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Bu çocuk troll. Konularına bakarsanız günde 4 kere sistem topladım iyi mi diyor. Kötü diyince hakaret ediyor, sonra tekrar konu açıp böyle fp bi sistem topladım diyip 30kya 2060 sistem topluyor, kötü diyen sayısı artınca içeriği değişiyor. Akakçeden sistem toplayıp atomu böldüğünü düşünüp konu açıyor bir de. Bakıp bakıp gülüyorum, iyi ki varsın sen olmasan neye gülerdik :D
Gülme başına gelir hocam gece gece güldürme :Djaıdkwkdk

hzljoe

80+
amaç gta5te 60-70 fps almaksa 8 9kya sıfır 5kya 2.el sistem bulunur :D nerde kaldı bu fp sistem :) bu fiyatlara tüm oyunları ultrada oynatan sistemler toplanıyor
sen neyin kafasını yaşıyon ya hangi 8k lık sistem bize yeni çıkan oyunlarda 200 fps sunacak kardeşim gidin bi araştırın önce ya saçma sapan şeyler yazıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu trollerden çok var maalesef. Bitmiyorlar :( işin kötü yanı bunların bu haraketlerine ben burda utanıyorum bunlar nasıl hala kararlarında ısrar ediyor. Hep aileden işte hahaha :)))
en iyi ben biliyom kafasında gelmeyin buraya gidin araştırın öğrenin'! şuan bu fiyata böyle bi sistem yok. varsa bile içindeki parçalar cacık çürük

1905

80+ Silver
sen neyin kafasını yaşıyon ya hangi 8k lık sistem bize yeni çıkan oyunlarda 200 fps sunacak kardeşim gidin bi araştırın önce ya saçma sapan şeyler yazıyorsunuz
arkadaş hem bilgisiz hemde okuma yazmayı bilmiyormuş. ben nerede 8klık sistem 200fps sunacak yazdım?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
FP demek ucuz demek değil. En FP diyorsan iddianı kanıtlayacak bir şeyin olacak. Ben bu sisteme RX 6600 XT bile ekleyince fiyatı dağlara taşlara fırlıyor. O kadar kanal sistem çıkartmak için günlerce uğraşıyor tek olay parçaları yan yana getirmek mi sanıyordun? Bugünkü sistemin fiyatıyla bir kıyasla bakayım ona göre başlıklar kullanırsın sonra.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom