yok hocam size söylemedim zaten merak etmeyin sadece artık böyle haberler pek de inandırıcı gelmiyor ekonomi ortada sadece şaka ile karışık bir cevap verdimHocam ben demiyorum alttaki haber kaynakları söylüyor. Güvenilir kaynaklar hepsi.![]()
şşş bu daha başlangıç CcCÇıldır Trump !
Acaba bu haberleri yapanlar başka serverdami yaşıyor biz tr server 2 onlar tr server 1 yoksa başka açıklaması yok.Türkiye ekonomisi her geçen gün diğer ülkeleri kıskandıracak derecede büyüyor, büyümeye devam ediyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kaynak: A haber, A Para, Sabah Gazetesi, Yenişafak Gazetesi, Zaytung, TRT Haber, Milliyet Gazetesi, Anadolu Ajansı, Takvim Gazetesi, Hürriyet Gazetesi, Kanal D Magazin, miting ve kongre ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın açıklamaları
paralel evren büyük ihtimalle hocamAcaba bu haberleri yapanlar başka serverdami yaşıyor biz tr server 2 onlar tr server 1 yoksa başka açıklaması yok.
paralel evren olabilir hocamAcaba bu haberleri yapanlar başka serverdami yaşıyor biz tr server 2 onlar tr server 1 yoksa başka açıklaması yok.
A maber apk yi savunmayinca bu ülke cidden gelişmiş bi ülke olacak.yabancı kaynak at dostum, bizim televizyonlar genelde taraflı oluyor
Başındaki a'nın hakkını veriyorA maber apk yi savunmayinca bu ülke cidden gelişmiş bi ülke olacak.
Eskiden kastığınız 40 sene mi? Bi zahmet olsun o kadar.Eskiye göre büyüme ve genişleme cidden var
Hayır daha kısa müddette*Bu mesaj küfür içerdiği için moderatörler tarafından kaldırılmıştır.*
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eskiden kastığınız 40 sene mi? Bi zahmet olsun o kadar.