:sdfsalkdhfasdlkfashdfad yazık kafana @haktanugur3@resitali "hahaha" reaksiyonu atmanın sebebi nedir? Komik bir şey söylemedim. Gülünç bir mesaj yazdıysam pardon.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
büuük ihtimal arkada piksel söverken öyle bişi yazdığın içindir@resitali "hahaha" reaksiyonu atmanın sebebi nedir? Komik bir şey söylemedim. Gülünç bir mesaj yazdıysam pardon.
Alıntıyı görüntüle
Mantıklı fikirlere açığım.Bunu ben açtırdım sayılır. Ama ironi olarak söylemiştim, harbiden açtı .
En azından ben senin gibi her futbol olayında konu açıp, hit kasmıyor. İnstada ki fan gruplarına da tapmıyorum. Hatta senin gibi sadece klavyede de delikanlı değilim.Yazık. Kendi tutuğu takımı kendi hayat felsefesi olarak görmüş.
Sence ne kadar umurumda? Belki ban yerim ama haktana da ban yedirmeden yemem rahat ol.Kurallara uymazsan forumun patronları sana hapis cezası verir (!)
Bana klavye delikanlısı diyor. İşe bak.En azından ben senin gibi her futbol olayında konu açıp, hit kasmıyor. İnstada ki fan gruplarına da tapmıyorum. Hatta senin gibi sadece klavyede de delikanlı değilim.
Sence ne kadar umurumda? Belki ban yerim ama haktana da ban yedirmeden yemem rahat ol.
Doğru diyorum. Yalan mı?Bana klavye delikanlısı diyor. İşe bak.
o zaman bu kadar kavga içerikli konu açma o kadar hit alıyorsunki millet derdine çözüm bulamıyor konusu uplanmıyorKızgın atılınca reaksiyon almıyorum bu bir. İkincisi ise konun hit alması da hiç bir statüme katkısı olmuyor. Son olarak ise aynı konulara copy paste cevap verince ''Beğen'' ve ''Muhteşem'' reaksiyonları daha fazla geliyor. Yani reaksiyon skorum artıyor. Ben ise bu yolu tercih etmiyorum.
Boş konu.Türkiye Futbolu Kötü Mü? Kötüyse Sebebi Ne?