Pew Pew
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 523
Şubat ayında amazondan 6 çeşit 1 üründen 2 tane olmak üzere 7 ürün sipariş verdim 2 ürünü bugün teslim aldım. 1 tanesi kargoya verilmedi henüz.
Aliexpressten de bugün 2 ürün siparişi verdim. Ama ürünlerin gelmesi sonraki ayı bulacak.
Ürününüz aşağıdaki durumlarda gümrükte takılabilir:
Böyle bir yazı var internette. Benim ürünler 5 adeti geçiyor. Gümrükte sıkıntı yaşar mıyım ?
Aliexpressten aldığım 2 ürün Mart ayında geleceği için Mart ayındaki 5 haktan mı düşecek yoksa Şubatta ödemesi yapıldığı için Şubat ayından mı?
Aliexpressten de bugün 2 ürün siparişi verdim. Ama ürünlerin gelmesi sonraki ayı bulacak.
Ürününüz aşağıdaki durumlarda gümrükte takılabilir:
- Ürünü teslim alacak kişinin isim ve adres bilgisini eksik veya yanlış girdiyseniz,
- Ürünü teslim alacak kişi için bir şirket veya işletme adresi belirttiyseniz,
- Satın alma işlemi sırasında TCKN bilgisini eksik veya hatalı girdiyseniz,
- Bir ay içerisinde 5 adetten fazla sipariş verdiyseniz,
- Aynı üründen tek siparişte 2 adetten fazla talep ettiyseniz,
- Satın aldığınız ürün 30 kg’nin üzerindeyse,
- Satın aldığınız ürünün fiyatı ve vergiler toplamı 150 EUR üstündeyse,
- Eğer satın aldığınız ürün kitapsa ve ürünün fiyatı ve vergiler toplamı 1500 EUR üstündeyse ürünleriniz gümrükte takılabilir.
Böyle bir yazı var internette. Benim ürünler 5 adeti geçiyor. Gümrükte sıkıntı yaşar mıyım ?
Aliexpressten aldığım 2 ürün Mart ayında geleceği için Mart ayındaki 5 haktan mı düşecek yoksa Şubatta ödemesi yapıldığı için Şubat ayından mı?