Neler Yeni

Türkiye-Karadağ Maçı 3-1 Bitti 😭😭

Kim Kazanır?

• Türkiyem Rahat Alır 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

• Karadağ Maçı Kazanır

• Berabere

• Maçı İzlemeyeceğim

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
3-1 bitti beyler Türkiye'den olmaz vallaha da billaha da olmaz 3-1 ne ya rakip Arjantin ya da İspanya olsa tamam rakip güçlü derim ama rakip Karadağ zemin dersek leşin önde gideni bir zemin vardı zaten anlamadım gitti bizden milli takım olmaz artık milli maç izlemeyeceğim kardeşim Hamit Altıntop ve Vincenzo Nutella defolup gidene kadar izlemeyeceğim aha buraya da yazıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-1 bitti beyler Türkiye'den olmaz vallaha da billaha da olmaz 3-1 ne ya rakip Arjantin ya da İspanya olsa tamam rakip güçlü derim ama rakip Karadağ zemin dersek leşin önde gideni bir zemin vardı zaten anlamadım gitti bizden milli takım olmaz artık milli maç izlemeyeceğim kardeşim Hamit Altıntop ve Vincenzo Nutella defolup gidene kadar izlemeyeceğim aha buraya da yazıyorum.
Gerçi hep böyle diyorum sonra yine izliyorum 😀

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
oktay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi hep böyle diyorum sonra yine izliyorum 😀
defansda tek merih vardı resmen mert günok da iyi değildi ama hakan çalhanoğlu olmadan cidden milli takım olmuyor sanki bişey eksik ve oyniyamıyolar gibi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,588
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
:peeposad:

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
defansda tek merih vardı resmen mert günok da iyi değildi ama hakan çalhanoğlu olmadan cidden milli takım olmuyor sanki bişey eksik ve oyniyamıyolar gibi
Hakanlık çok bir mevzu yok . En önemli etken zemin , hava şartı sonra da abdulkerimin olmaması . Abdülkerim bu savunmanın bel kemiğiydi samet mili takımın oyuncusu olacak kapasitede değil malesef.

CannPolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Polat Kumru
2 maç kaybettik hollanda ve şimdi karadağ ikisinde de semih oynuyor artık anlaması lazım bu cocuğun şuanda burda oynayamayacağını ilerde belki iyi olur ama şuanda boşa yer kaplıyor

2 maç kaybettik hollanda ve şimdi karadağ ikisinde de semih oynuyor artık anlaması lazım bu cocuğun şuanda burda oynayamayacağını ilerde belki iyi olur ama şuanda boşa yer kaplıyor
Bro bak Semih'lik durum yok Abdülkerim ve Hakan'ın yokluğu belliydi Emirhan'ı hiç beğenemedim nedense.Yasin Özcan oynasa daha iyi olabilirdi hem kendini göstermiş olurdu ve Avrupa'ya açılma imkanı olurdu.

Top Bottom