Neler Yeni

Türkiye-Karadağ Maçını kim kazanır?

Kim Kazanır?

• Türkiyem Rahat Alır 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

• Karadağ Maçı Kazanır

• Berabere

• Maçı İzlemeyeceğim

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Sevgili hocalarım bugün milli maç var saat 22.45'te Türkiye A Milli Takımımız Karadağ Milli Takımı ile karşılaşacak.Deplasmana gidecek ve bende sizlerden skor tahminlerinizi almak için böyle bir konu açtım.Öncelikle İlk 11 hakkında bir yorumum olacak:Neden illada Samet'i oynatıyoruz? Samet'ten başka defans yok mu var kardeşim Yasin Özcan ile Emirhan Topçu var Samet balonu niye oynuyor? Yine Kendi kalesine gol atmak için mi? Yasin Özcan var abi Yerli Gvardiol çocuk hem sol bek oynuyor hem sol stoper oynuyor oynat ilk 11'de arkana yaslan hatası olabilir daha 18 yaşında ya da Emirhan'ı oynat başka stoper olmasaydı tamam oynat derdim ama defansımız da var nedir bu Samet'i oynatma ısrarı bir türlü anlamıyorum.Barış zaten 11 oynamazsa Nutella ölecek zaten bu sefer sağ bek oynuyor galiba inşallah altına etmez.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Özer
Sevgili hocalarım bugün milli maç var saat 22.45'te Türkiye A Milli Takımımız Karadağ Milli Takımı ile karşılaşacak.Deplasmana gidecek ve bende sizlerden skor tahminlerinizi almak için böyle bir konu açtım.Öncelikle İlk 11 hakkında bir yorumum olacak:Neden illada Samet'i oynatıyoruz? Samet'ten başka defans yok mu var kardeşim Yasin Özcan ile Emirhan Topçu var Samet balonu niye oynuyor? Yine Kendi kalesine gol atmak için mi? Yasin Özcan var abi Yerli Gvardiol çocuk hem sol bek oynuyor hem sol stoper oynuyor oynat ilk 11'de arkana yaslan hatası olabilir daha 18 yaşında ya da Emirhan'ı oynat başka stoper olmasaydı tamam oynat derdim ama defansımız da var nedir bu Samet'i oynatma ısrarı bir türlü anlamıyorum.Barış zaten 11 oynamazsa Nutella ölecek zaten bu sefer sağ bek oynuyor galiba inşallah altına etmez.

17IMMOBILE17

Örümcek Adam

80+ Bronze
çalhanoğlunun olmaması ve defansta sametin olması kazanma ihtimalimizi düşürüyor.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
kerem kendini affettirmek için en az 1 gol atar. lakin arda performansı çok düşük oynayamamaktan. çalhanoğlu olmaması zaten ayrı bir bela yunusdan da 1 gol gelirse belki 2-1 bitebilir

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Furkan Enes Kaplan
hücum da balonalperle devam ettiği sürece elde tutulur başarı beklemeyin

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türkiye kazanır da rahat değil. Böyle saçımızda baş bırakmadıktan sonra kazanır.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,859
İsim
.
çalhanoğlunun olmaması ve defansta sametin olması kazanma ihtimalimizi düşürüyor.
reis herkesin fikri kendine ama beni çok gıcık ediyor ya o herif kendi takımında düzenli golü asisti var.Geçen hafta orta sahadan çaktı.
Milii takımda sabriyi geçiyor bazen ruhsuz zorla oynuyor gibi olmaması bence olumlu etkileyecek.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,546
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
1.5 üst oynanır mı

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,546
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
1 gol rahat atarız bence ya 1.65 oran var

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bu maç çalhan şart penaltı atacak adam lazım, birde bu hoca neden son dakikayı bekliyor oyuncu değiştirmek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 gol rahat atarız bence ya 1.65 oran var
Geçen maçta o civardaydı

Top Bottom