Neler Yeni

Türkiye para birimi olarak Euro kullanmaya başlarsa ne olur?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Zaten yine çok kötü olurdu minimum 700 euro düzgün sayılır
Yani o yüzden üretime odaklı olmalıyız.
Elimizde olanlar:
Türk markalarını desteklemek.
Bence bu en iyi yol Coca cola yerine yerel kola markasını al veya sebzede ve meyvede yerliyi tercih et bu sayede onlar da yerli üretimi daha da geliştirebilirler.
Ama çok kötüyse gidip te yerli al demiyorum sadece tercih edebildiğimiz kadar dikkat etmeliyiz.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani o yüzden üretime odaklı olmalıyız.
Elimizde olanlar:
Türk markalarını desteklemek.
Bence bu en iyi yol Coca cola yerine yerel kola markasını al veya sebzede ve meyvede yerliyi tercih et bu sayede onlar da yerli üretimi daha da geliştirebilirler.
Ama çok kötüyse gidip te yerli al demiyorum sadece tercih edebildiğimiz kadar dikkat etmeliyiz.
Giyim dışı nerdeyse hiçbir yerli marka tercih edilmez. Fiyatları aşırı ucuz olsa tamam da 1 tl ucuz diye dandik mal kullanmaz kimse. Hadi sen kullandın başka kaç kişi kullanıcak

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Giyim dışı nerdeyse hiçbir yerli marka tercih edilmez. Fiyatları aşırı ucuz olsa tamam da 1 TL ucuz diye dandik mal kullanmaz kimse. Hadi sen kullandın başka kaç kişi kullanıcak
Dediğim gibi giyim ve gıda sektöründe destekleyebiliriz.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu dediğin imkansız Euro'yu biz basmıyoruz, Euro'ya geçmemiz için herkesin elinde ki parayı Euro'ya çevirmesi gerekiyor adamlar da bu kadar ne Euro bize verir ne de biz buluruz. Ayrıca hadi Euro bulduk asıl sıkıntı şu toplu geçince ne olacak Euro'nun değeri katlanacak yanı şuan 15 olan Euro böyle bir girişimden sonra 50 Euro olur yani ülke ciddi anlamda fakirleşir.
Şu anda da ciddi ciddi fakir bir ülkedeyiz hocam...

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Giyim dışı nerdeyse hiçbir yerli marka tercih edilmez. Fiyatları aşırı ucuz olsa tamam da 1 TL ucuz diye dandik mal kullanmaz kimse. Hadi sen kullandın başka kaç kişi kullanıcak
Arkonun Traş bıcaklarını alıyorum ben gayet iyi yerli malı.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Euro dediler ve hemen aniden geldim.
Sizin orada ucuzdur sistemin tekini bana salsana abi ben de work yapacam workstation hazır workstation pc yok. System yok. Money yok abi.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sizin orada ucuzdur sistemin tekini bana salsana abi ben de work yapacam workstation hazır workstation pc yok. System yok. Money yok abi.
olsa dükkan senin , classic turkish yorum yapim dedim :p
Mesaj otomatik birleştirildi:

allah inandirsin, iki systemlen zar zor idar ediyorum. 5950x var zaten, onun yerine 12900k ekledim. iki system parallel kullaniyorum. anca yetiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853
Üyeler
163,566
Son üye
eskighost
Top Bottom