Türkiye-Portekiz Maçı İlk 11'ler Belli Oldu! MS| Türkiye 0-3 Portekiz

3 1 portekiz alır

Geçen ki 11'i bozmayıp ufak tefek değişiklik yapmak yerine, Mert Müldür, Arda Güler ve Mert Günok gibi takımın en önemli isimlerini yedek bırakıp yerlerine balondan beter topçuları koymak demek ben Türkiye Milli Takımını çalıştırmak istemiyorum demek. Sanırsın 3 hazırlık maçı oynuyoruz, ulan 3 tane Euro 2024 grup maçımız var 2. bir şans yok neyine güvenerek kaleyi Altay'a emanet ediyorsun?

Geçen ki 11'i bozmayıp ufak tefek değişiklik yapmak yerine, Mert Müldür, Arda Güler ve Mert Günok gibi takımın en önemli isimlerini yedek bırakıp yerlerine balondan beter topçuları koymak demek ben Türkiye Milli Takımını çalıştırmak istemiyorum demek. Sanırsın 3 hazırlık maçı oynuyoruz, ulan 3 tane Euro 2024 grup maçımız var 2. bir şans yok neyine güvenerek kaleyi altaya emanet ediyorsun?
Mert rahatsızmıymış neymiş takımın Gürcistan maçından sonra perti çıktı

Yalan kesinlikle yorgun falan değil Hamit baskı yapmıştır kesin

Kadronun yarısını gs li yapmış yenilecez portekize zaten ve gs li topçular suçlu olacak ahhh montella var ya o pizzacı annenin gözlerinden öpeyim

Portekiz affetmez büyük fark yemesek iyidir

Arda nın maç kondisyonu yüksek değil ve Gürcistan maçında çok yoruldu tabi yağmur da etkiledi. Real şampiyonluğunu ilan ettikten sonra birkaç maçta oynadı, çok kaliteli ama çok formda değil.
Mert in ayağında ağrısı varmış. Uğurcan yerine Altaydan başka seçenek yok.
Gürcistan maçında Kenan çok iyi değildi, Kerem i anlarım ama Yunus yerine Barış sağda oynayıp Semih e şans verilebilirdi diye düşünüyorum.
Böyle maçlarda İsmail Yüksek tarzı orta saha kesinlikle şart.

Geri