Türkiye teknoloji forumları hk. ve forum üyelerine önemli bir tavsiye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

deleted

80+
Reaksiyon skoru
472
Türkiye'deki teknoloji forumlarının dünya çapındaki teknoloji forumlarından pek farkı olduğunu söylemem mümkün değil ancak bu demek olmuyor ki bu forumlar iyi yerler. Eskiden sosyal medya işlevi gören forumların gün geçtikçe asıl amacına hizmet ettiğini düşünmeye başlamıştım -teknoloji forumlarının- ancak yanılmış olmalıyım ki bu forum açıldı. Forumlar arası atışmaları nirvanaya taşıyan bu forum Türkiye'nin en vasat forumlarından. Üyelerinin bilgisizliği ve bilgisiz olduğunu her konunun altına alakasız cevaplar yazarak kanıtlamaya çalışması da işin cabası! Moderasyona gelirsek yönetim ekibinin yetersiz olduğunu düşündüğüm birkaç nokta da olsa bazı konularda birkaç forumlarınkinden daha iyi olabilirler. Ek olarak bu forum sürgün yeri olarak da değerlendirilebilir çünkü diğer forumlardan ceza alan üyelerin uğrak noktası!..

Neyse başlığa paralel olarak gidecek olursam tüm bu forumlar üyeleri için bir zaman tuzağı ve zekasının körelmesi için 1. dereceden bir yardımcı. Tüm forumlarda gördüğüm diğer bir şeyse yaşı forumda konu açmaması gereken şahısların konu açıp insanların sinirlerini hoplatması ve hiçbir araştırma yapılmadan açılan konular. Türkiye'de bir foruma üyeyeseniz size bu forumlardan uzaklaşmanızı öneririm, emin olun ki daha kaliteli bir hayatınız olacak, iyi forumlar:)

Son düzenleme:
:/
bende ban yedim buraya geldim technopattan :/
ama cidden zor orası.

:/
bende ban yedim buraya geldim technopattan :/
ama cidden zor orası.
Aynen ben de ban yediğimden buraya geldim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cezalar daha katı olsa çok daha iyi bir forum olucaktır gibime geliyor. :)
O zaman olmaz ki.
Technopat gibi olsa düşünsene,
Şunu şöyle yazıp ban alıyorsun:
Eyvallah değil Eyw dersen,
BAN IS COMING WELCOME TO THE TECHNOPAT.

Türkiye'deki teknoloji forumlarının dünya çapındaki teknoloji forumlarından pek farkı olduğunu söylemem mümkün değil ancak bu demek olmuyor ki bu forumlar iyi yerler. Eskiden sosyal medya işlevi gören forumların gün geçtikçe asıl amacına hizmet ettiğini düşünmeye başlamıştım -teknoloji forumlarının- ancak yanılmış olmalıyım ki bu forum açıldı. Forumlar arası atışmaları nirvanaya taşıyan bu forum Türkiye'nin en vasat forumlarından. Üyelerinin bilgisizliği ve bilgisiz olduğunu her konunun altına alakasız cevaplar yazarak kanıtlamaya çalışması da işin cabası! Moderasyona gelirsek yönetim ekibinin yetersiz olduğunu düşündüğüm birkaç nokta da olsa bazı konularda birkaç forumlarınkinden daha iyi olabilirler. Ek olarak bu forum sürgün yeri olarak da değerlendirilebilir çünkü diğer forumlardan ceza alan üyelerin uğrak noktası!..

Neyse başlığa paralel olarak gidecek olursam tüm bu forumlar üyeleri için bir zaman tuzağı ve zekasının körelmesi için 1. dereceden bir yardımcı. Tüm forumlarda gördüğüm diğer bir şeyse yaşı forumda konu açmaması gereken şahısların konu açıp insanların sinirlerini hoplatması ve hiçbir araştırma yapılmadan açılan konular. Türkiye'de bir foruma üyeyeseniz size bu forumlardan uzaklaşmanız öneririm, emin olun ki daha kaliteli bir hayatınız olacak, iyi forumlar:)
Aaaa,
ZOMBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ. :D

Aynen.
DA-Forum açıldı ve ülkede global seviyelere çıkmış olan forum kültürü bir gecede çöktü.
Kayıt olan tüm üyeler birbirinden bilgisiz ve kültürsüz.
Site ve yönetim de aşırı vasat.
Türkiye içerisindeki en kötü forum bu forum
Sadece banlananlar takılıyor burada vs. vs.
Hepimiz sana gönülden katılıyoruz, aynen kral.
En doğru sensin kral. Haklısın kral. :)

Neyse başlığa paralel olarak gidecek olursam tüm bu forumlar üyeleri için bir zaman tuzağı ve zekasının körelmesi için 1. dereceden bir yardımcı. Tüm forumlarda gördüğüm diğer bir şeyse yaşı forumda konu açmaması gereken şahısların konu açıp insanların sinirlerini hoplatması ve hiçbir araştırma yapılmadan açılan konular. Türkiye'de bir foruma üyeyeseniz size bu forumlardan uzaklaşmanız öneririm, emin olun ki daha kaliteli bir hayatınız olacak, iyi forumlar:)
Türkiyenin kasmayan teknoloji platformu birilerini kastırmış

:cry:

Ekler

• Screenshot_20200829-174656_Chrome.jpg
    Screenshot_20200829-174656_Chrome.jpg
    539.7 KB · Hit: 93
İnsanların kafasındaki "technopat üyesi ise bilgilidir ve kültürlüdür" algısı kadar boş bir algı yok. Technopat forumda, DA Forum hakkında açılmış konulara verilen cevapları okurken gördüğüm tek şey boş egolarına yenilmiş kullanıcılar.
-
Türkiye de her forum, her teknoloji kanalı birbirinden değerli iken gelip böyle boş sözler ile forum karalama'nın bir alemi yok.

Bilgi;
Büyük adamı alçak gönüllü yapar,
Normal adamı şaşırtır,
Küçük adamı ise kibirlendirir.

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829