Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
O yüzden partiler birbirlerini yiyorlar.yok parti savunuculuğu yapmıyoruz tek partimiz vatan
Mesaj otomatik birleştirildi:
up
O yüzden partiler birbirlerini yiyorlar.yok parti savunuculuğu yapmıyoruz tek partimiz vatan
bunu bile bana söylemen senin vizyonsuzluğunun kininin sembolü yani 5 sene sonra dolar 12 tl olsa alım gücü düşse tabii ki yurt dısına bağımlılık aynı ordanda azalırsa pek etkilemez.. sen buna sevinecekmisin yan.??emin ol ağlayacaklar sizin düşüncenize sahip olanlargörürsün anyayı konyayı gücünü dolarını 5 sene sonra ağlama o zaman
ekonımiyi belirleyenler döviz değil, ama döviz de önemli. Dövizi saymasan bile ekonomi ortada.ee ne oldu dolar euro sterlin cıktı diye bişey yapamayacakmıyız.. hayırdır onlar yükselince batacakmıyız. o zaman rusya cokdan batsın gitsin dolar ruble kıyaslaması yap adamlar coguna göre abd den daha güçlü bu nasıl oluyor..bi bıkmadınız kendi memleketinizi kötülemkden. sizin gibiler hep puslu havayı sever zaten mantar gibi türersiniz. bi artık ezberledik sizi kardesım aynı cümleler..
.d neler neler11 yasında napcan la, (tabi cidden 11 yaşındaysan)
öpmek yok, koklamak yok, okşamak yok(!) sadece sözlü.d neler neler
Doğru, kim ne yapsın duygusal bağı corona bitsin artık.öpmek yok, koklamak yok, okşamak yok(!) sadece sözlü
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada ''(!)'' koydum ama cidden onlar olmayınca anlamı yokki
ben artık duygusal da yapamıyorum dün gece bıraktı beni yengenDoğru, kim ne yapsın duygusal bağı corona bitsin artık.
Geçmiş olsunben artık duygusal da yapamıyorum dün gece bıraktı beni yengen
Bamya yemeğini seviyorsa sana gelmiştirGeçmiş olsun
Bana gelmişti senden sonra
Hasss .dddGeçmiş olsun
Bana gelmişti senden sonra