Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Tehlikedeyiz Hocamyaş anlamında dedim zaten . Seninki benim parmağım kadar etmez la onu kastetmedim zaten
Tehlikedeyiz Hocamyaş anlamında dedim zaten . Seninki benim parmağım kadar etmez la onu kastetmedim zaten
Bu isim farklı bir forumdaki hesabımın ismidir. Görünüşü çok güzel bir içecektir. Frappuchino da güzeldir.Whita Chocolate Moche Frappuchino Daha iyi bence
Yani ama Latte ayrı aga. Yada fakirin dostu 3'ü bir aradaBu isim farklı bir forumdaki hesabımın ismidir. Görünüşü çok güzel bir içecektir. Frappuchino da güzeldir.
Burda da hesabın olmasına sevindim Azerbaycanlı kardeşim. ❤Camiden yapmaktan sonra Türkiyenin yaptığı en akıllıca haraket. Başarılar.
Eyvallah kral. Bende seni burda gördüğüme sevindim. Technopat çok görüyorum sizi.Burda da hesabın olmasına sevindim azerbaycanlı kardeşim. ❤
Adamsın Türk kardeşim. Kardeş ülkeye sevgi dolu selamlar ❤ .Burda da hesabın olmasına sevindim Azerbaycanlı kardeşim. ❤
Aleyküm selam. Technopattaki hesabım tatile çıktı. Burdayım bir süre.Eyvallah kral. Bende seni burda gördüğüme sevindim. Technopat çok görüyorum sizi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamsın Türk kardeşim. Kardeş ülkeye sevgi dolu selamlar ❤ .
Bende bir başlangıç paketinden aldım tatil olarak bugün açılacak hayırlısı bakalım. Geldim burada ki arkadaşların mavi ekran sorunlarını çözüyorum .Aleyküm selam. Technopattaki hesabım tatile çıktı. Burdayım bir süre.
Anlaşıldı tatile çıkanlar hep buralara dağılmış benimki 14 Eylülde açılacak.Bende bir başlangıç paketinden aldım tatil olarak bugün açılacak hayırlısı bakalım. Geldim burada ki arkadaşların mavi ekran sorunlarını çözüyorum .