Mert288
80+
Veremeyelim olarak düzenleyelim orayı. Trol değil, adam orijinal A Haber sayfasının gönderisini paylaşmış.Trollere cevap vermiyorum.
Veremeyelim olarak düzenleyelim orayı. Trol değil, adam orijinal A Haber sayfasının gönderisini paylaşmış.Trollere cevap vermiyorum.
ÖdedilerÇaylar uçma vergisi ödemiş midir?
Duvardan adam olur senden adam olmaz zaten AKP'li birisi adam olmaz trollere cevap vermiyorum demişsin sanki sen trol değilsinTrollere cevap vermiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddi ciddi ihtilallerin halk için iyi olduğunu söylüyorsun. İnanılmaz.
12 Eylül sonrası halk askerlere sarılıyordu, "kurtulduk" diye...Trollere cevap vermiyorum.
Ciddi ciddi ihtilallerin halk için iyi olduğunu söylüyorsun. İnanılmaz.
Allah aşkına şu adama cevap verme kendisine ne dersen de anlamaz12 Eylül sonrası halk askerlere sarılıyordu, "kurtulduk" diye...
O kadar hızlıydı ki göremedik daha bize gelmedi görüntü (!)A-Haber
Türkiye yangınlara hızlı müdahalesiyle örnek oldu
Avrupa Orman Yangını Bilgi Sistemi'nin açıkladığı verilerine göre 2020'de ABD’de yangın başına düşen alan 68 hektar, İspanya’da 20.4 hektar, Kanada’da 76 hektar, Fransa’da 7.6 hektar iken Türkiye’de 6.2 hektar olarak kaydedildi. Veriler göz önünde bulundurulduğunda Türkiye felaketlere ve yangınlara hızlı müdahalesi ile dikkat çekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Valla yazık sizin gibilere bu zor günlerde bizi tanıdık olarak alır mısın?Devletimiz var olsun, şükretmeyi bilin. Hamburg'dan selamlar.
Evde evcil hayvan eksiği var, bonfile ve pirzola yersin kulübede uyursun. Arada bi çişe gidersin. Teklif iyi mi? Bir de vatandaşlık var.O kadar hızlıydı ki göremedik daha bize gelmedi görüntü (!)
Valla yazık sizin gibilere bu zor günlerde bizi tanıdık olarak alır mısın?
avrupalı bir yer diyorlardı oranın neresi olduğunu öğrendim.A-Haber
Avrupa Orman Yangını Bilgi Sistemi'nin açıkladığı verilerine göre 2020'de ABD’de yangın başına düşen alan 68 hektar, İspanya’da 20.4 hektar, Kanada’da 76 hektar, Fransa’da 7.6 hektar iken Türkiye’de 6.2 hektar olarak kaydedildi. Veriler göz önünde bulundurulduğunda Türkiye felaketlere ve yangınlara hızlı müdahalesi ile dikkat çekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Aga bariülke kurtulsa diye dua et o nasıl istek sj.Bu ülkeden bi cacık olmaz. Boşa yaşıyoruz. Keşke darbe olsa veya meteor falan düşse veya nükleer atsalar kurtulsak
Sen İronimi yapıyorsun yoksa gerçekten bir koyun musun ?A-Haber
Alıntıyı görüntüle
Koyun kelimesini kaldır uyarı sebebi.Sen İronimi yapıyorsun yoksa gerçekten bir koyun musun ?