Neler Yeni

Türkiye Yangınlara Hızlı Müdahalesiyle Örnek Oldu

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
"Şartlar tamamlandığında halklar için ihtilal meşru bir haktır. O zaman sizi ben bile kurtaramam..."
-Milli Şef
Demokrasiyle seçim kazanamayanların savunacağı sözdür işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

''Ya dayı sen ne diyon'' ya burası niye böyle ya Allah mizah yeteneğinden alıp klavye yeteneğine mi veriyor Türkiyedeki insanların.
Boş yapıyorsun hocam. Meteordan selamlar...

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
bas abi devam devam basın sürünen sürünsün artık arkadaşlar yapacak bir şey yok kaçan kaçıcak bu ülkeden kalan kendini düşünsün devir değişti herkes kendini kurtarmaya baksın buradan yoksa daha çok sürünürsünüz

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
1627838738872.png

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bu ülkeden bi cacık olmaz. Boşa yaşıyoruz. Keşke darbe olsa veya meteor falan düşse veya nükleer atsalar kurtulsak
Darbe olsa şuan ki bu berbat dediğin durumdan çok daha berbat durumda olursun.

LahmatsuDcr

80+ Silver
He he, ordu yapar. ABD'de "Bizim çocuklar yönetime el koydu." diyerek Türk ordusunu güzeller...
Öyle bir söz yok ama.... Doğrusu "the boys in Ankara did it" , "Ankara'dak çocuklar yaptı (darbeyi)" Bu arada bu sözü aktaran kişi de kesin bunun söylendiğinden emin değil, "bu tarz bir şey söyledi" diyor.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Evren avcı
devletimiz saolsun Muğla'dan selamlar bizleri bu sıcak günlerde çaysız bırakmıyorlar.!!!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Öyle bir söz yok ama.... Doğrusu "the boys in Ankara did it" , "Ankara'dak çocuklar yaptı (darbeyi)" Bu arada bu sözü aktaran kişi de kesin bunun söylendiğinden emin değil, "bu tarz bir şey söyledi" diyor.
Yanlış mı anlıyorum yoksa darbelerin iyi bir şey olduğunu mu söylüyorsun? ABD'nin darbelerde parmağı olmadığını mı söylüyorsun?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Gerek yok mudahale etmeye, uzun adam uçarak gelecek, Superman gibi üfleyerek yangını söndürecek.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Yanlış mı anlıyorum yoksa darbelerin iyi bir şey olduğunu mu söylüyorsun? ABD'nin darbelerde parmağı olmadığını mı söylüyorsun?
Hayır, ben darbe güzellemesi yapmıyorum asla. Ben darbe güzellemesi bir kelime dahi etmedim kendim. Yanlış bilginin önüne geçiyorum sadece. Darbelerde de ABD parmağı olduğunu düşünmüyorum. 15 Temmuz hariç, ABD destekli o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,815
Üyeler
160,607
Son üye
skyler
Top Bottom