radasamara
80+ Gold
Dahası
A haber reyiz yine yolunda
EvetA-Haber
Türkiye yangınlara hızlı müdahalesiyle örnek oldu
Avrupa Orman Yangını Bilgi Sistemi'nin açıkladığı verilerine göre 2020'de ABD’de yangın başına düşen alan 68 hektar, İspanya’da 20.4 hektar, Kanada’da 76 hektar, Fransa’da 7.6 hektar iken Türkiye’de 6.2 hektar olarak kaydedildi. Veriler göz önünde bulundurulduğunda Türkiye felaketlere ve yangınlara hızlı müdahalesi ile dikkat çekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Takma o akp nin paralı askeriAbi yok siz anlamıyonuz bende anlatmıyorum iyi forumlar.
İhtilallerin tümünün ABD destekli olduğunu düşünüyorum. İhtilaller demokrasiyi engeller, halkın irâdesini silah zoruyla baskı altına alır ve kendi istediğine teslim eder. Yabancı yatırımcıyı ülkeden kaçırır, güvensiz bir imaj verir. Gelişimin önündeki en büyük engeldir. Siyasilerde bir sorun varsa, savcılar işini yapıp dava açsın. Halk oy verip, durumu düzeltsin. Bunlar ordunun işi değil. Ordu kendini siyaset üstü görmemeliydi hiçbir zaman.Hayır, ben darbe güzellemesi yapmıyorum asla. Ben darbe güzellemesi bir kelime dahi etmedim kendim. Yanlış bilginin önüne geçiyorum sadece. Darbelerde de ABD parmağı olduğunu düşünmüyorum. 15 Temmuz hariç, ABD destekli o.
Savcıların bile yetersiz kaldığı anayasalar yüzünden ülkede hiçbir müdahale ve kontrol yapılamıyor, hükümet kurulamıyor, ülkeyi yöneten kimse yok. Ordu uyarı yapıyor, dinleyen yok... Her gün 20 kişi ölüyor, öğrenciler ders yapamıyorlar, ülke bölünmüş... Halk seçiyor ama seçilen adam ülkeyi yönetecek hükümeti kuramıyor. Ordu da mecburen müdahale ediyor. Gece vakti bütün mevkileri tek tek alıyorlar. Darbe köprü kesip halka ateş açarak dağınık, karmaşık bir şekilde yapılmaz. Darbe olduğunda halk darbe olduğunu bile sabah anlar. Akşam 9'da darbe yapılmaz. Neyse.... Silivri yolu gözükmesin...İhtilallerin tümünün ABD destekli olduğunu düşünüyorum. İhtilaller demokrasiyi engeller, halkın irâdesini silah zoruyla baskı altına alır ve kendi istediğine teslim eder. Yabancı yatırımcıyı ülkeden kaçırır, güvensiz bir imaj verir. Gelişimin önündeki en büyük engeldir. Siyasilerde bir sorun varsa, savcılar işini yapıp dava açsın. Halk oy verip, durumu düzeltsin. Bunlar ordunun işi değil. Ordu kendini siyaset üstü görmemeliydi hiçbir zaman.
Ulan utancından konuya cevap veremiyorsun millete sallıyorsunBoş yapıyorsun hocam. Meteordan selamlar...
İhtilallerin tümünün ABD destekli olduğunu düşünüyorum. İhtilaller demokrasiyi engeller, halkın irâdesini silah zoruyla baskı altına alır ve kendi istediğine teslim eder. Yabancı yatırımcıyı ülkeden kaçırır, güvensiz bir imaj verir. Gelişimin önündeki en büyük engeldir. Siyasilerde bir sorun varsa, savcılar işini yapıp dava açsın. Halk oy verip, durumu düzeltsin. Bunlar ordunun işi değil. Ordu kendini siyaset üstü görmemeliydi hiçbir zaman.
Çaylar uçma vergisi ödemiş midir?Alıntıyı görüntüle
Yangınlar çayla sönecek galiba
Trollere cevap vermiyorum.Ulan utancından konuya cevap veremiyorsun millete sallıyorsun
Ciddi ciddi ihtilallerin halk için iyi olduğunu söylüyorsun. İnanılmaz.Savcıların bile yetersiz kaldığı anayasalar yüzünden ülkede hiçbir müdahale ve kontrol yapılamıyor, hükümet kurulamıyor, ülkeyi yöneten kimse yok. Ordu uyarı yapıyor, dinleyen yok... Her gün 20 kişi ölüyor, öğrenciler ders yapamıyorlar, ülke bölünmüş... Halk seçiyor ama seçilen adam ülkeyi yönetecek hükümeti kuramıyor. Ordu da mecburen müdahale ediyor. Gece vakti bütün mevkileri tek tek alıyorlar. Darbe köprü kesip halka ateş açarak dağınık, karmaşık bir şekilde yapılmaz. Darbe olduğunda halk darbe olduğunu bile sabah anlar. Akşam 9'da darbe yapılmaz. Neyse.... Silivri yolu gözükmesin...