Neler Yeni

Türkiye Yangınlara Hızlı Müdahalesiyle Örnek Oldu

Annecik

80+ Bronze

A-Haber​

Türkiye yangınlara hızlı müdahalesiyle örnek oldu​

Avrupa Orman Yangını Bilgi Sistemi'nin açıkladığı verilerine göre 2020'de ABD’de yangın başına düşen alan 68 hektar, İspanya’da 20.4 hektar, Kanada’da 76 hektar, Fransa’da 7.6 hektar iken Türkiye’de 6.2 hektar olarak kaydedildi. Veriler göz önünde bulundurulduğunda Türkiye felaketlere ve yangınlara hızlı müdahalesi ile dikkat çekiyor.​

Alıntıyı görüntüle
Evet

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hayır, ben darbe güzellemesi yapmıyorum asla. Ben darbe güzellemesi bir kelime dahi etmedim kendim. Yanlış bilginin önüne geçiyorum sadece. Darbelerde de ABD parmağı olduğunu düşünmüyorum. 15 Temmuz hariç, ABD destekli o.
İhtilallerin tümünün ABD destekli olduğunu düşünüyorum. İhtilaller demokrasiyi engeller, halkın irâdesini silah zoruyla baskı altına alır ve kendi istediğine teslim eder. Yabancı yatırımcıyı ülkeden kaçırır, güvensiz bir imaj verir. Gelişimin önündeki en büyük engeldir. Siyasilerde bir sorun varsa, savcılar işini yapıp dava açsın. Halk oy verip, durumu düzeltsin. Bunlar ordunun işi değil. Ordu kendini siyaset üstü görmemeliydi hiçbir zaman.

LahmatsuDcr

80+ Silver
İhtilallerin tümünün ABD destekli olduğunu düşünüyorum. İhtilaller demokrasiyi engeller, halkın irâdesini silah zoruyla baskı altına alır ve kendi istediğine teslim eder. Yabancı yatırımcıyı ülkeden kaçırır, güvensiz bir imaj verir. Gelişimin önündeki en büyük engeldir. Siyasilerde bir sorun varsa, savcılar işini yapıp dava açsın. Halk oy verip, durumu düzeltsin. Bunlar ordunun işi değil. Ordu kendini siyaset üstü görmemeliydi hiçbir zaman.
Savcıların bile yetersiz kaldığı anayasalar yüzünden ülkede hiçbir müdahale ve kontrol yapılamıyor, hükümet kurulamıyor, ülkeyi yöneten kimse yok. Ordu uyarı yapıyor, dinleyen yok... Her gün 20 kişi ölüyor, öğrenciler ders yapamıyorlar, ülke bölünmüş... Halk seçiyor ama seçilen adam ülkeyi yönetecek hükümeti kuramıyor. Ordu da mecburen müdahale ediyor. Gece vakti bütün mevkileri tek tek alıyorlar. Darbe köprü kesip halka ateş açarak dağınık, karmaşık bir şekilde yapılmaz. Darbe olduğunda halk darbe olduğunu bile sabah anlar. Akşam 9'da darbe yapılmaz. Neyse.... Silivri yolu gözükmesin...

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
A HABER

A HABER

En İyi Cevap
1
IMG-20210801-WA0006.jpg

Yangınlar çayla sönecek galiba

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ulan utancından konuya cevap veremiyorsun millete sallıyorsun
Trollere cevap vermiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Savcıların bile yetersiz kaldığı anayasalar yüzünden ülkede hiçbir müdahale ve kontrol yapılamıyor, hükümet kurulamıyor, ülkeyi yöneten kimse yok. Ordu uyarı yapıyor, dinleyen yok... Her gün 20 kişi ölüyor, öğrenciler ders yapamıyorlar, ülke bölünmüş... Halk seçiyor ama seçilen adam ülkeyi yönetecek hükümeti kuramıyor. Ordu da mecburen müdahale ediyor. Gece vakti bütün mevkileri tek tek alıyorlar. Darbe köprü kesip halka ateş açarak dağınık, karmaşık bir şekilde yapılmaz. Darbe olduğunda halk darbe olduğunu bile sabah anlar. Akşam 9'da darbe yapılmaz. Neyse.... Silivri yolu gözükmesin...
Ciddi ciddi ihtilallerin halk için iyi olduğunu söylüyorsun. İnanılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom