Neler Yeni

🔴 Türkiye'de 9 kişide Eris Varyantı çıktı!

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
bu saatten sonra bu millete ne aşı ne maske nede bişey kimse yaptıramaz ,cezaları gördük hepsi iptal edilip iade edildi aşıları gördük kaç tane aşı olduğu halde virüse yakalananları bunları gören bu millet daha sittin sene çıkacak olan şeyleri iplemez

7171132

80+ Bronze
bu saatten sonra bu millete ne aşı ne maske nede bişey kimse yaptıramaz ,cezaları gördük hepsi iptal edilip iade edildi aşıları gördük kaç tane aşı olduğu halde virüse yakalananları bunları gören bu millet daha sittin sene çıkacak olan şeyleri iplemez
bence çok emin konuşmayın. yarın kapanmalar başlasa insanların nasıl gene panik havasına sokulduğunu izleriz.

Talha_

80+
Koronada delikleri virüs boyutundan büyük olan maskeleri pazarlayarak edilen kar yetmemiş anlaşılan. Basit bir virüs bile koronadan daha çok kişi öldürüp hasta ediyor ama iş koronaya gelince toplumdaki koyun kişiler korksun da diğerlerini de galeyana getirsin sağlık sektörü de ekmeğini yesin diye insanlar korkutulup sağılıyor. Bu sefer bari aldanmasak inşallah..

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
bu virüs o kadar etkili değilmiş bu arada

ki çoğu kişi zaten koronaya bağışıklık kazandığı için çok aman amanda bi etkisi olmaz bence

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Koronada delikleri virüs boyutundan büyük olan maskeleri pazarlayarak edilen kar yetmemiş anlaşılan. Basit bir virüs bile koronadan daha çok kişi öldürüp hasta ediyor ama iş koronaya gelince toplumdaki koyun kişiler korksun da diğerlerini de galeyana getirsin sağlık sektörü de ekmeğini yesin diye insanlar korkutulup sağılıyor. Bu sefer bari aldanmasak inşallah..
elde kalan maskeler varsa onları satmak için şimdiden ellerini ovuşturmaya başlamışlardır :)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bir tane doktor mu ne söylemişti bir kaç aya okullar kapanacak bu salgından dolayı diye ama pek inanmamıştım
Geçen seferki gibi önlem şeklinde alınmaz kapanma kararı. Büyük ihtimal son çare olarak yaparlar. Belirtileri soğuk algınlığıyla o kadar benzer ki kolay kolay ayırtta edilemez. Hızlı yayılır.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gidem kolonya stoğu yapam.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Çıkıp aşı falan demesinler çünkü kimse olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada hoş geldin uzaktan eğitim bebek :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olası kapanma Türkiye'nin kesin batışı olur.
İlk çare okulları kapatırlar merak etmeyin. Okullar hariç hiçbir yere el sürmezler fabrika falan...

Satriani

80+ Bronze
Pandeminin başından beri her türlü dayatma ve insanların linçlemesine rağmen ısrarla aşı olmadım. Sonrasında gündem olan konular zaten ortada. İç sesimi dinleyip ne kadar doğru karar verdiğimi anlamak, bu olay genelinde beni çok mutlu ediyor. Bu ikinci rüzgarın geleceğini de çok defa kendi çevremizde dile getirdim ve bunda da yanılmadım. Kış ayları yaklaşırken önce vakalar yavaşça artacak ve korkuya mahal yok diyen sağlık bakanı, ilk iş olarak maske takılmasını tekrar gündeme getirecek. Oynat bakalım...

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Virüs, Sel, Deprem, Hava olayları, Şimdi tekrar virüs bu nasıl bir döngüdür

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Okullar da muhtemelen Online eğitime geçecektir. Bu üniversiteleri bir şeyleri bahane ederek illaki kapatıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,025
Üyeler
164,598
Son üye
gumushane01
Top Bottom