Yok abi ne özrü? estağfurullah.
Buraya yazdığına göre görmüşsündür . Ben vatani görevimi o şekilde icra ettim bak , Sende vatani görevini yaparsan doğuda göreceksin tatbik edeceksin .
Hiçbir kötülük yapmamama rağmen ne saçmalıklar yaşadım ; yeni gelenlerden birisinin babaannesi vefat etmiş çocuğun elinden silahını aldım . Araçtan indim . Araçtaki görevliye söyledim . Birisine de kırmızı kolluğu verdim . Telsizden kodla anons geçtim . Benim için araç geldi . Silahımı teslim aldım çocuğun silahı da teslim ettim . Gittim bilmem kaç saat nöbet tuttum . Araç geldi kolluğu geri aldım gerisin geri kilometrelerce koşmaya yürümeye devam ettim .
30 kişilik bir grubun arasına daldım , anlattım sana olanları , her seferinde ama her seferinde sırtımdan vuruldum .
Çocuk çıldırdı , ben gideceğim ben gideceğim korkuyorum diye .. Çocuğu çökerttim eline de telefon verdirdim .. Fırtına da gözetleme yaptım .
dışarı da .
Benle aynı zamanda gelenlerin hepsi bana düşman ; yeni gelenler de onlardan korkusuna bana düşman ; komutanlar da kirli düzeni bozduğum için bana düşman ; Sürekli kavga kavga kavga ..
Askeriye burası .. Demokrasi yok . Ama görüyorsun insanları .
30 kişiden dayak yiyen adamı kurtarıyorum . 30 kişi beni öldürecek neredeyse anlattım sana .. Bildiğin dövüşe dövüşe 30 kişiden kurtuluyorum .
Biri senin için öyle kavga etse sen o adamı sırtından vurur musun ?
Çocuk geliyor bir kaç ay sonra biz buranın ağası olacağız .. sende sesini çıkarmayacaksın diyor !
Yeni gelenlere eziyetler yapacaklar darp edecekler işkence edecekler .
Buna da askerlik diyorlar .
Önce sıfırdan bir şeref namus onur haysiyet prensip etik eğitimi vermek gerekiyor bizim milletimize .
Böyle bir toplumda ne yapsan gereksiz ne yapsan faydasız yani .
Hayatın her alanında bu çarpıklık bu şirretlik ve çirkeflik var . Bu da bizim milletin kültüründen .