Neler Yeni

Türkiye'de Britanya modeli başarılı olabilir miydi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Boş geçin en iyisi siz derslerinize bakın . Bilgisayar oyunu oynayın tiktok atın :D geçsin gitsin .
Harbi ha.
Sen ben düşünüyoz bunlar beyinlerini köşeye bırakıyor ama gene kaymağını onlar balını izleyenler bize boş kap düşüyor :D

Harbi ha.
Sen ben düşünüyoz bunlar beyinlerini köşeye bırakıyor ama gene kaymağını onlar balını izleyenler bize boş kap düşüyor :D

Aynen ama bana sağlam vuruyor :D Çünkü ben bu ülkenin dağlarında arazide çatakta vatani görevimi yaptım iki üniversite bitirdim yabancı dilim var yazılımcıyım işim bu :D

Verdik Verdik Verdik bu ülkeye de daha hiçbir şey alamadık . :D nasip olmadı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aynen ama bana sağlam vuruyor :D Çünkü ben bu ülkenin dağlarında arazide çatakta vatani görevimi yaptım iki üniversite bitirdim yabancı dilim var yazılımcıyım işim bu :D

Verdik Verdik Verdik bu ülkeye de daha hiçbir şey alamadık . :D nasip olmadı
Ne diyeyim.
Şu ülkede düşünen adam bulmak zor.
Sizin yolunuz açık olsun :)

Ne diyeyim.
Şu ülkede düşünen adam bulmak zor.
Sizin yolunuz açık olsun :)

Ben artık pek bir şeyi düşünmüyorum . Şu an ülke bana borçlu .
Çünkü anlaşmamız karşılığı bana gereken hiçbir şeyi vermedi .

Her şeyi kendi paramızla yaptık , her şeyin parasını ödedik .

Askerliği yaptık .. Ben anayasayla alakalı görevleri yerine getirdim maddelere uydum .

ama Türkiye cumhuriyeti devleti uymadı .

İcraya versem hakkımdır da öyle bir şey olmuyor işte :D oluyor da aslında Bizim gibi cahillerin ülkesinde olmuyor .

Avrupa İnsan hakları mahkemesine git uğraş falan bunlar da gereksiz yani .

Carl-S

80+ Gold
Ben artık pek bir şeyi düşünmüyorum . Şu an ülke bana borçlu .
Çünkü anlaşmamız karşılığı bana gereken hiçbir şeyi vermedi .

Her şeyi kendi paramızla yaptık , her şeyin parasını ödedik .

Askerliği yaptık .. Ben anayasayla alakalı görevleri yerine getirdim maddelere uydum .

ama Türkiye cumhuriyeti devleti uymadı .

İcraya versem hakkımdır da öyle bir şey olmuyor işte :D oluyor da aslında Bizim gibi cahillerin ülkesinde olmuyor .

Avrupa İnsan hakları mahkemesine git uğraş falan bunlar da gereksiz yani .
Peki yurtdışı gitmeyi düşündünüz mü?
Yanlış anlaşılmasın meraktan sordum.

Peki yurtdışı gitmeyi düşündünüz mü?
Yanlış anlaşılmasın meraktan sordum.

Evet tecrübelerim var . Var varda . Haberin olsun Türkiye'nin insan hakları skoru da dahil olmak üzere ; hepsi rezalet yerlerde olduğu için ..
Birde Kuzey Afrika ligi ülkelerine katıldığımız için .. An itibariyle .. vizelerde ret yiyor herkes .

Vize diplomasisi yani . Yurtdışına kapalı Türkiye .

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
olurdukkk

Aynen olurduk . Denizle bağın yok , Otonom vilayetlere ayrılmış komple . Dışişlerinde Amerikan mandasıyla İngiliz öküzüne bağlı olarak ..
Gül gibi geçinip giderdik . Şeriatla yönetilirdik . Ne zaman bir isyan falan çıksa ; Şiddetle bastırırlardı . Siz din kardeşlerimize nasıl olur da el kaldırırsınız ? Kafir oldunuz deyip bize hristiyanları savunurlardı . Sonuç olarak bu şekilde Afganistan pakistan bangladeş gibi yaşar giderdik .

Zaten şu an o ligdeyiz ; bence çabucak o eski güzel günlere dönelim .

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Aynen olurduk . Denizle bağın yok , Otonom vilayetlere ayrılmış komple . Dışişlerinde Amerikan mandasıyla İngiliz öküzüne bağlı olarak ..
Gül gibi geçinip giderdik . Şeriatla yönetilirdik . Ne zaman bir isyan falan çıksa ; Şiddetle bastırırlardı . Siz din kardeşlerimize nasıl olur da el kaldırırsınız ? Kafir oldunuz deyip bize hristiyanları savunurlardı . Sonuç olarak bu şekilde Afganistan pakistan bangladeş gibi yaşar giderdik .

Zaten şu an o ligdeyiz ; bence çabucak o eski güzel günlere dönelim .
Bu güzel açıklama için çok teşekkürler hocam

Bu güzel açıklama için çok teşekkürler hocam

Teşekkür etme aşağıla boş geç hayat bu zaten . Yalansa yalan de ya :D

Siz gençler bilmediğiniz konularda Ordinaryüs profesör kesilip ; sürekli konuşuyorsunuz Kim konuşturuyor sizi pişpikleyenler .

hacılar hocalar televizyon havalı havalı vatan millet diye dolananlar.

Hakaret ettiysem de Allah benim belamı versin özür dilerim ama gerçek bu !

Anayasal Monarşi ile yönetilen Osmanlı ve İngiltere şeklinde yönetilen Osmanlı !

Her şeyini kaybetti ve kendini İngilizlere sattı . Osmanlılar da şerefini namusunu onurunu haysiyetini her şeyini ; peşkeş çekti İngilizlere .

Anadolu'da da Osmanlı İslamiyet nidalarıyla ; Hristiyan din kardeşleriyle ; Türklere karşı savaştı .

Ve Türklere karşı yenilerek yıkıldı . Yıkılınca da Londra'ya kaçtı bu kadar basit ya .

Ha ne oldu ! Türkler Anadolu'yu geri almadan önce !

Akıllıca bir soru ? soralım bari = Neden Milli Mücadele de donanma yok ? Yani Neden düşmanda varda bizde yok ? Denize bağı olan bir milletin gemisi bir şeyi olur üç beşte olsa . Akar yolunu bulur yani . Milli mücadele de donanma neden yok ? :D Çünkü Türkler karaya kapatılmıştır

Dediğim gibi otonom vilayetlere : BÖLÜNMÜŞ OLAN ANADOLU'DA TÜRKLERİN KARAYLA BAĞLANTISI YOKTU . iSTANBUL DENİLEN KAFASI GÜZELİN ANADOLUYLA KARA BAĞI YOKTU . İstanbul Çanakkale hep buralar da ULUSLARARASI BÖLGE sayılıyordu .

Son düzenleme:

mfimmel

80+ Silver
Başlık biraz saçma olabilir. Britanya modeli derken biliyorsunuz ki İngiltere de hem kraliçe hemde seçilmiş başkan var ve İngiltere'de laiklik yok fakat sekülerlik var. Bazen keşke bizde laik değil de seküler olsaydık ve Osmanlı hanedanını surgun edilmeseydi diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yok

Milli Mücadele başlamadan önce ; Osmanlılar tarafından kabul edildiği haliyle !
Başkent İstanbul , Uluslararası bölge ilan edilecek . Başkentin Anadolu'yla kara bağı olmayacak . Ordu yok , donanma yok .
Osmanlılar tarafından , Anayasal monarşiyle yönetilecek ve şeriatla .
1662359471929.png

mfimmel

80+ Silver
Milli Mücadele başlamadan önce ; Osmanlılar tarafından kabul edildiği haliyle !
Başkent İstanbul , Uluslararası bölge ilan edilecek . Başkentin Anadolu'yla kara bağı olmayacak . Ordu yok , donanma yok .
Osmanlılar tarafından , Anayasal monarşiyle yönetilecek ve şeriatla .
Alıntıyı görüntüle
Aksini iddia ettiğimi hatırlamıyorum aynı şeyi diyoruz zaten.

Top Bottom