Neler Yeni

Türkiyede Kalmak İçin bir neden söyleyin

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
sana katılmıyorum ülkenin durumu hakkında bir şey demek istemiyorum ama gerçekten ülkeni ve vatanını sevseydin bu ülke için bir şeyler yapmaktan kaçınmazdın bu ülkeyi iyisiyle kötüsüyle sevmiyeceksen sen bilirsin ama yanlış düşüncedesin düşünce tarzını değiştirmen gerek
Ülkesini sevdiği için hayatını yok etmesi saçmalık, bunu sende biliyorsun.

Yapılacaklar dil öğrenip önce bir işte çalışarak birikim yapmak daha sonra yurt dışına gidilmeli,pratikde kolay görünüyor sadece.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,324
İsim
uwu
doları bilerek yükseltiyorlar bence millet gitmesin diye 20 lira oldu daha şurda birkaç yıl önce 5-6 liraydı ülkenin içinden duble yol yaptılar
hocam doları bilerek yükseltmezler ama ülkede çok fazla döviz kaybı var devlet dolar düşsün diye korumalı hesapmı ne uygulamasına geçtiler o yüzden çok para kaybetti

.RBO.

80+ Silver

Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyorum; alevler olarak geri dönmelisiniz​

Mustafa Kemal Atatürk

burada ezileceğine git daha güçlü olarak geri dön oyunu kurallarına göre oyna

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,324
İsim
uwu
her yıl ülkeye dünya kadar döviz giriyor durmadan çalıyorlar işte
çalmıyorlar ekonomi düzelmiyor ve bu tl eriyor bu sırada çalındı denilen para ekonomik kriz yüzünden çalınmıyor aksine sadece yanlış kişilere yanlış miktarda para veriyorlar yanlış kişiler illeri yönetiyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türkiyede ömrümün 10 yıl kısalacağını düşünüyorum düşüncüleriniz neler
1 saniye bir fikir değişimi için yetiyor.
Ben de 2 yıl öncesine kadar şu ülkeden gitme hayali kuruyordum sonra durdum ve bu sorunları ben çektim neden sonraki kuşaklar çeksin diye sordum kendime ve ülkemi düzeltmek için kalmaya karar verdim ve bu kararların gerçekten büyük ve gerçekleştirmesi değil ama devamlılığı zor olan bir karar olduğunu kavradı biraz

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
bende bu ülkedeki bazı yabancı insanlardan rahatsız oluyorum o konuda hemfikiriz zaten bu kadar çok destek verilmesini onaylamıyorum
arapların konut alması hakkında ise böyle güzel bir ülkede ev almak kadar doğal ve normal bir şey yok hem de döviz giriyor ekonomiye
Araplara konut satılınca vatandaş oluyorlar bu sıkıntı.

oguzgl12

80+
Burdaki insanlar ister akp ister chp li olsun şu bir gerçek Afgan pakistan ve suriyeliler-ekonomik kriz-kur artışı-enflasyon artışı-ülke altyapısı-özelleştirilmiş devlet kurumları bunlar büyük bir sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom