Neler Yeni

Türkiyede Kalmak İçin bir neden söyleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
Hocam ben bu chp yide anlamıyorum herkes mansur yavaş diyor adamlar hala 15 seçimdir aynı salaklığı yine yapıyor
bende çok isterdim kk aday olmasın mansur yada ekrem olsun ama olmadı yani altılı masa cart curt buna karar kıldılar bizede rtenin karşısındaki en güçlü rakibe oy vermek düşer

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende bu ülkedeki bazı yabancı insanlardan rahatsız oluyorum o konuda hemfikiriz zaten bu kadar çok destek verilmesini onaylamıyorum
arapların konut alması hakkında ise böyle güzel bir ülkede ev almak kadar doğal ve normal bir şey yok hem de döviz giriyor ekonomiye
Uygulama Yanlış bence yabancıya konut satılmasın demiyorum, satılacaksa ilk başta 2-3 yıl kiralama şeklinde satılması daha uygun olur . Sonradan alan kişi uygun görülürse evi tamamen alabilir. Bizlerde yurt dışından ev alıyoruz. Belli bir muhitte şu kadar ev yabancıya satılabilir şeklinde kota getirilmesi daha uygun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyorum; alevler olarak geri dönmelisiniz​

Mustafa Kemal Atatürk

burada ezileceğine git daha güçlü olarak geri dön oyunu kurallarına göre oyna
- Oktay Sinanoğlu gibi mi ?

.RBO.

80+ Silver
Uygulama Yanlış bence yabancıya konut satılmasın demiyorum, satılacaksa ilk başta 2-3 yıl kiralama şeklinde satılması daha uygun olur . Sonradan alan kişi uygun görülürse evi tamamen alabilir. Bizlerde yurt dışından ev alıyoruz. Belli bir muhitte şu kadar ev yabancıya satılabilir şeklinde kota getirilmesi daha uygun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

- Oktay Sinanoğlu gibi mi ?
kendin gibi nasıl istiyorsan dedğin adamı çok tanımıyorum

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kendin gibi nasıl istiyorsan dedğin adamı çok tanımıyorum

Oktay Sinanoğlu

Amerika'da son 300 yılın en genç profesörü seçilen bir kişi. Türk Tarihinin 10.000 lerce yıldır olduğunu söyleyen . Hem Atatürk'e Hem Abdülhamid Han'a sahip çıkan bir bilim adamı. Videolarından ve okuduğum kitaplarından çıkardığım kadarıyla bu adamı anlattığı konularda ülkenin kaderini değiştirecek noktalara vurgu yaptığını ve sürekli altını üstünü çizdiğini gözlemledim. Kesinlikle hafife alıp küçümsenecek biri değil. Düşüncelerine katılırsınız ,katılmasınız ama dinlemek ve doğru anlamak ve doğru yorumlamak gerekir.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
"Bastığın yerleri “toprak” diyerek geçme, tanı,
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı,
Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı."

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
book-6016551_640.png

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
cennet gibi vatan olması

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vatanin topragin dilin ırkın mutfağın bayrağın bagimsizligin var bir anda amerikaya gidip mutlu olacağınımı saniyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,314
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom