bende çok isterdim kk aday olmasın mansur yada ekrem olsun ama olmadı yani altılı masa cart curt buna karar kıldılar bizede rtenin karşısındaki en güçlü rakibe oy vermek düşerHocam ben bu chp yide anlamıyorum herkes mansur yavaş diyor adamlar hala 15 seçimdir aynı salaklığı yine yapıyor
ben akp veya chp olsun saygı duyarım kim kime oy verirse versin ama bu sorunların artık çözülmesi lazımbende çok isterdim kk aday olmasın mansur yada ekrem olsun ama olmadı yani altılı masa cart curt buna karar kıldılar bizede rtenin karşısındaki en güçlü rakibe oy vermek düşer
Uygulama Yanlış bence yabancıya konut satılmasın demiyorum, satılacaksa ilk başta 2-3 yıl kiralama şeklinde satılması daha uygun olur . Sonradan alan kişi uygun görülürse evi tamamen alabilir. Bizlerde yurt dışından ev alıyoruz. Belli bir muhitte şu kadar ev yabancıya satılabilir şeklinde kota getirilmesi daha uygun olur.bende bu ülkedeki bazı yabancı insanlardan rahatsız oluyorum o konuda hemfikiriz zaten bu kadar çok destek verilmesini onaylamıyorum
arapların konut alması hakkında ise böyle güzel bir ülkede ev almak kadar doğal ve normal bir şey yok hem de döviz giriyor ekonomiye
- Oktay Sinanoğlu gibi mi ?Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyorum; alevler olarak geri dönmelisiniz
Mustafa Kemal Atatürk
burada ezileceğine git daha güçlü olarak geri dön oyunu kurallarına göre oyna
kendin gibi nasıl istiyorsan dedğin adamı çok tanımıyorumUygulama Yanlış bence yabancıya konut satılmasın demiyorum, satılacaksa ilk başta 2-3 yıl kiralama şeklinde satılması daha uygun olur . Sonradan alan kişi uygun görülürse evi tamamen alabilir. Bizlerde yurt dışından ev alıyoruz. Belli bir muhitte şu kadar ev yabancıya satılabilir şeklinde kota getirilmesi daha uygun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
- Oktay Sinanoğlu gibi mi ?
kendin gibi nasıl istiyorsan dedğin adamı çok tanımıyorum
mansur aday olmak istemediHocam ben bu chp yide anlamıyorum herkes mansur yavaş diyor adamlar hala 15 seçimdir aynı salaklığı yine yapıyor
çocuk olduğunu kanıtlama rekorunu kırmışsın bu yazdıklarınla halk devlete mi hizmet ediyo garip yaratık?Sen ülkene ne verdin önce ne olmasını istiyorsun?
Hemen değil ama uzun vadede çok mutlu olucak emin ol.Vatanin topragin dilin ırkın mutfağın bayrağın bagimsizligin var bir anda amerikaya gidip mutlu olacağınımı saniyorsun