Neler Yeni

Türkiyede Kalmak İçin bir neden söyleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Sen ülkene ne verdin önce ne olmasını istiyorsun?
Ülkenin sana bir şey sunması için ona bir şey mi vermen gerek? Devlet sana hizmet versin imkan sunsun ondan sonra sen zaten devletine hizmetini o destekle yaptığın projeler ve yatırımlarla sağlarsın.

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
Türkiyede ömrümün 10 yıl kısalacağını düşünüyorum düşüncüleriniz neler
sana katılmıyorum ülkenin durumu hakkında bir şey demek istemiyorum ama gerçekten ülkeni ve vatanını sevseydin bu ülke için bir şeyler yapmaktan kaçınmazdın bu ülkeyi iyisiyle kötüsüyle sevmiyeceksen sen bilirsin ama yanlış düşüncedesin düşünce tarzını değiştirmen gerek

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
ülkeden git diye para bile verirdim olsa emin ol Senin gibilerin Türk vatandaşı olması bu ülkeye ihanet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkeme Feda olsun sorun o değil ama gerçekten bir şey almak istediğimde alacağım ürün her ay zamlanıyor para biriktireyim diyorum birikmiyor ailemle alışverişe gidelim diyoruz 5-6 ürün alıyorum 200 den aşşağı çıkmayıoruz
Kıyamam para harcıyamıyormuş trol

oguzgl12

80+
sana katılmıyorum ülkenin durumu hakkında bir şey demek istemiyorum ama gerçekten ülkeni ve vatanını sevseydin bu ülke için bir şeyler yapmaktan kaçınmazdın bu ülkeyi iyisiyle kötüsüyle sevmiyeceksen sen bilirsin ama yanlış düşüncedesin düşünce tarzını değiştirmen gerek
tabi canım dolar 40 olsun pakistanlılar afganlar hatta araplara konutlar satılsınnn ülkeninnn içlerindenn yer ver TÜRK VATANDAŞLIĞINI PARAYLA SAT HATTA sana bir şey diyeyimmi bir gün Allah göstermesin kız yakınlarından birine bir afgan veya pakistanlı musallat olunca bu dediklerimi hatrıla ne akp ne de chp hiçbirine güvenmiyorum bunuda bil çare partilerde değil millette biraz çalıştırın şu kafanızı artık

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
tabi canım dolar 40 olsun pakistanlılar afganlar hatta araplara konutlar satılsınnn ülkeninnn içlerindenn yer ver TÜRK VATANDAŞLIĞINI PARAYLA SAT HATTA sana bir şey diyeyimmi bir gün Allah göstermesin kız yakınlarından birine bir afgan veya pakistanlı musallat olunca bu dediklerimi hatrıla ne akp ne de chp hiçbirine güvenmiyorum bunuda bil çare partilerde değil millette biraz çalıştırın şu kafanızı artık
tamam kardeşim sen kafanı çalıştır o zaman yüksek mevkilere gel seni cumhurbaşkanı yapalım

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Trol olduğumu ispatlayamazsan yedi sülalen namusuz olsun mu

;)

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
Trol olduğumu ispatlayamazsan yedi sülalen namusuz olsun mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediklerimde yanlış bir yer varmı söyle öyle konuş
bende bu ülkedeki bazı yabancı insanlardan rahatsız oluyorum o konuda hemfikiriz zaten bu kadar çok destek verilmesini onaylamıyorum
arapların konut alması hakkında ise böyle güzel bir ülkede ev almak kadar doğal ve normal bir şey yok hem de döviz giriyor ekonomiye

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,329
İsim
uwu
ATAMIZIN miras bıraktığı toprakları değerlendireceğiz sen biz hepimiz gençler ATAMIZI unutturmaya çalışanları başımızdan indirip yine sen biz hepimiz hgençler başa geçip MKEMAL ATATÜRK' ünde istediği gibi modern bir yönetim yapmalıyız biraz daha sabredelim

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
türkçe tek bildiğim dil gerçi onu da yarım yamalak biliyorum fakat artık bu da kalmak için sebep olmama yolunda her 10 kişiden 9 u türkçe bilmiyor burada.

The Batman

80+ Silver
kılıçtaroglunu seçmemin sebeplerinden biride belki dolar düşer gitmem daha kolay olur...

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,329
İsim
uwu
@arturo sen neden yer yoruma gülüyorsun şuan türk olmadığını düşünmeye başladım
türkçe tek bildiğim dil gerçi onu da yarım yamalak biliyorum fakat artık bu da kalmak için sebep olmama yolunda her 10 kişiden 9 u türkçe bilmiyor burada.
hocam eğer bir gün çıkarsanız ve iyi bir mesleğiniz olursa ülkemize katkımızın olması önemli doğup büyüdüğümüz yeri hiç tanımamışça gitmek biraz kötü olur

Top Bottom