Neler Yeni

Türkiye'de keycaps satılır mı?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bir aydır sıradan bir mahalle bilgisayarcısında yaz stajı yapıyorum son zamanlarda müşteriler çok az her sitede mağazaları olmasına rağmen internet satışıda çok hareketli değil mouse ve ssd hariç ürün satılmıyor aklımda hep Türkiye'de neden kimse keycap satmıyor sorusu vardı baktığınız zaman yurtdışındaki gibi uygun fiyata satılırsa kesinlikle binlerce satış yapabilecek bir ürün ama piyasanın içinde olmayınca dışarıdan bir gözün fikrinin çokta önemi yok patrona bu durumdan bahsedince sıcak baktı sizlerede sormak istiyorum keycap ülkemizde tutabilecek bir ürün mü?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aynısı geçen benim de aklıma geldi, uygun fiyata sunulursa güzel kâr ettirecek bir sektör.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Arkadaşlar bir aydır sıradan bir mahalle bilgisayarcısında yaz stajı yapıyorum son zamanlarda müşteriler çok az her sitede mağazaları olmasına rağmen internet satışıda çok hareketli değil mouse ve ssd hariç ürün satılmıyor aklımda hep Türkiye'de neden kimse keycap satmıyor sorusu vardı baktığınız zaman yurtdışındaki gibi uygun fiyata satılırsa kesinlikle binlerce satış yapabilecek bir ürün ama piyasanın içinde olmayınca dışarıdan bir gözün fikrinin çokta önemi yok patrona bu durumdan bahsedince sıcak baktı sizlerede sormak istiyorum keycap ülkemizde tutabilecek bir ürün mü?
Keycap nedir?

Nachi

80+ Platinum
Var hocam bunu öneririm;

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,219
İsim
Turuncu Keskin
Googleye yazsan çıkar aslında:3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var hocam bunu öneririm;
Puddingler çok iyi gider be.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
eğer fiyat şişirilmezse satılabilir

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
ABS keycapler bile 300 TL. PBT'ler daha pahalı olur. Öyle olursa da çok satılmaz.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hocam aliexpresste satılan tek renk keycapleri düşünüyoruz zaten üst kalite ürün satarsak alan olmaz çünkü kârıda ekleyince fiyatı çok uçuk olur
Türkiye'de satılmasından bahsediyorum. Zaten çoğu insan AliExpress'den alışveriş yapmıyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,136
Üyeler
166,163
Son üye
Melih09
Top Bottom