Neler Yeni

Türkiye'de üniversite okumakmı yoksa yurtdışında normal bir işte çalışmakmı

Berke123

80+ Bronze
1 sene sonra üniversite sınavına gireceğim ve pek başarılı bir öğrenci değilim (en fazla polislik gelir) sizce TR de üniversite okumakmı yoksa yurtdışında normal bir işte çalışmakmı (garson temizlikçi kasiyer gibi)
şu an 2 seçenek arasında kaldıysan yurtdışında kasiyerliği seç ama yurtdışına çıkma imkanın yok dilin yok buna rağmen okul mu okusam yoksa yurtdışını mı seçsem diye düşünüyosan boşa zaman kaybetme sınava çalış

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
değil tabikide ben bile üniversite okudum yazılımda öğrenmeye başladım yazılımcı olarak gideceğim
Sizce ben hangi bölümü okusam
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an 2 seçenek arasında kaldıysan yurtdışında kasiyerliği seç ama yurtdışına çıkma imkanın yok dilin yok buna rağmen okul mu okusam yoksa yurtdışını mı seçsem diye düşünüyosan boşa zaman kaybetme sınava çalış
Yeşil pasaportum var sadece tek gereken yurt dışına bir akraba/dost

Berke123

80+ Bronze
Sizce ben hangi bölümü okusam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeşil pasaportum var sadece tek gereken yurt dışına bir akraba/dost
yeşil pasaport eğitimin bittiğinde bitecek ayrıca yeşil pasaportun sana iş izni oturma izni sağlamayacak yani elinde sadece yeşil pasaport varsa sınava çalış vakit kaybetme

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
yeşil pasaport eğitimin bittiğinde bitecek ayrıca yeşil pasaportun sana iş izni oturma izni sağlamayacak yani elinde sadece yeşil pasaport varsa sınava çalış vakit kaybetme
Yapacaklarım:
1.üniversite oku
2.niversite okurken yurt dışına gidip oturum izni almak için bir evlilik yap
3. Oturumu al
4. Üniversiteden mezun olduktan sorna o diploma ile evlendiğini kişinin yanında bir meslek bul
5. Hayatını yaşa!

Berke123

80+ Bronze
Yapacaklarım:
1.üniversite oku
2.niversite okurken yurt dışına gidip oturum izni almak için bir evlilik yap
3. Oturumu al
4. Üniversiteden mezun olduktan sorna o diploma ile evlendiğini kişinin yanında bir meslek bul
5. Hayatını yaşa!
çok kolaymış gibi adım adım yazmışsın da trde aldığın diplomaların yurtdışında pek değeri yok ayrıca öyle bedava evlenip vatandaşlık vermezler bu plana inanmamışsındır umarım

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Yurtdışında süresiz kalamazsın hangi vize ile gidip çalışacaksın ? Okuyup erasmus veya work and travel ile gidersen iki türlüde verimli olur.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
1 sene sonra üniversite sınavına gireceğim ve pek başarılı bir öğrenci değilim (en fazla polislik gelir) sizce TR de üniversite okumakmı yoksa yurtdışında normal bir işte çalışmakmı (garson temizlikçi kasiyer gibi)
polislik herkese geliyor önemli olan 45 tane mülakata girip yüzbin kişinin başvurduğu bin kişilik kontenjana girebilmek :D
Polislik garanti değil, tam aksine en garanti olmayanı.

Top Bottom