Ders çalışanlara kalırsa ölüme bile ders çalışarak koşarlarSınavlardan şikayet edenlerin çoğunun koca gün gezen ve ders çalışmayanlar olmasına çok gülüyorum. Bu kişiler covid-19'dan değil de, Sınavdan korkuyor.
Linç yiyeceğim ama neyse.
Ya bak küfür edicem şimdiSınavlardan şikayet edenlerin çoğunun koca gün gezen ve ders çalışmayanlar olmasına çok gülüyorum. Bu kişiler covid-19'dan değil de, Sınavdan korkuyor.
Kayseri'de çok yüksek olmuşBartın da oturuyorum orta risklidir şimdi yüksek olmuş
ortalamam 91 ve şikayet ediyorum var mı ?Sınavlardan şikayet edenlerin çoğunun koca gün gezen ve ders çalışmayanlar olmasına çok gülüyorum. Bu kişiler covid-19'dan değil de, Sınavdan korkuyor.
erkesin iyi olacak diye bir şey yok ama gerliştirmeni öneririmKayseri'de çok yüksek olmuş
74 to 196 nice greek cauntry
Salladım cümleyi muhtemelen yanlıştır yabancı dilim çok kötü
Antalya turuncu idi kirmizaya dönmüş bu gece , sinav olsa kirmizi iller girmiyomu ?Güncel vakalara göre harita açıklanmış ve durum vahim yakında daha kötü günlerde görüşürüz.
Alıntıyı görüntüle
evet dikkat edin hocamAntalya turuncu idi kirmizaya dönmüş bu gece , sinav olsa kirmizi iller girmiyomu ?
İşime yarayacak kısmını biliyorum zaten ama günlük hayatta kullanamam. Çeviri ne güne duruyor.erkesin iyi olacak diye bir şey yok ama gerliştirmeni öneririm
bizim canımız önemsizmi anlamadım sınıfta 5 korona vakası olduher türlü giricen