Türkiye’den Almanya’ya kargo ücreti

payne

80+
Reaksiyon skoru
193
internette araştırdım fakat çok değişken sonuçlar var. 2 adet kağıt belge göndereceğim, anlayacağınız oldukça hafif. Daha önce yurtdışına kargo göndermiş kişiler bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.

internette araştırdım fakat çok değişken sonuçlar var. 2 adet kağıt belge göndereceğim, anlayacağınız oldukça hafif. Daha önce yurtdışına kargo göndermiş kişiler bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
hocam belge kime gidecek ?

PTT veya turpex sor istersen. Zarf bile olsa 500-600 TL aşşağıda olmaz.

kardeşim geçen ay pttden bir gönderim yapmıştı 6 euro ödemişti tabi göndereceğiniz ürüne bağlı olarak değişiyor.

once gidiceksin 100g basina gelecek fiyati ogreneceksin dosya/belge oldugunu soyleyerek cunku koliye gore fiyat veriyorlar koli gelince boy en yukseklige gore fiyati degistirebiliyorlar

Sonradan okuyacaklar için bilgilendirme yapıyorum.
2 adet evrak PTT için
Normal gönderim ücreti: 200TL
Turpex: 790TL
https://www.ptt.gov.tr/ sitesinde ücreti kendiniz hesaplayabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Ben Almanya'ya birkac defa SendPal ile gonderdim ama o rotada seyahati olan birini bulmaniz lazim. 10 kilo gonderdigim icin kargo sirketlerine gore baya ucuza gelmisti. nerdeyse yari yariya. Kargo sirketlerini denemeden bir goz atabilirsin. Eger seyahati olan biri varsa baya ucuza gonderirsin. App'in linki burada:

Mektup olarak gönder. Önemli belgeyse iadeli taahütlü gönder. Pahalı olur ama güvenli olur. Kaybolursa elinde bir belge olur.

Kargo olarak gönderirsen gümrüğü buradan peşin aldırıyorlar. Katalog fiyatlarda belge/defter/kitap yok. Ansiklopedi olarak ödersin ve bir kaç Bin TL ödersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tanımadığın birine belge teslim edemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,028
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri