2022 yilinda papara forumunda boyle bir soru sorulmus ve direkt gonderilmese de aracilik ile oluyormus yeni bir guncelleme goremedim belki degismistir sabah destek ile gorusursen net cevap alirsin.
bahsettigim konu: https://topluluk.papara.com/t/papar...i-bir-tl-olmayan-hesaptan-para-transferi/7785
Zamanında Apple Pay için kullanmıştım Wise'i , o uygulama ile yapabilirsin ama kimlik doğrulama istiyor muhtemelen parayı arkadaşından alacaksın Wise hesabına daha sonra oradan Papara'ya çekeceksin.Alıntıyı görüntüle
Şuanda bir bankaya kayıtlı değilim, ve nerden desteğe sorabilirim?
Arkadaşımın paypal hesabına göndermem lazım, banka hesabı olarak papara oluyor mu? ve oluyorsa nasıl para gönderebilirimZamanında Apple Pay için kullanmıştım Wise'i , o uygulama ile yapabilirsin ama kimlik doğrulama istiyor muhtemelen parayı arkadaşından alacaksın Wise hesabına daha sonra oradan Papara'ya çekeceksin.
Papara'dan gönderilebiliyor mu, ve 20 dolar atarsam ne kadar komisyon alıyor?wise turkiyede kapatildi diye biliyorum eger arkadasinin paypal.me sayfasi varsa oradan turk bankalari ile bile para gonderebiliyosun sanirim ama para alamiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
paypal disi secenekler payooner var ama biraz komisyon aliyor veya westernunion
crypto şeklinde atabilirsinYurt dışında ki bir arkadaşıma para göndermek istiyorum, Gönderebileceğim bir yöntem var mı? (Paypal hesabı kullanıyor)
Aga valla crypto ile ben uğraşırım da atacağım kişi crypto ile uğraşmaz, ama ona atacağım parayla alacağı şeyi ben crypto ile de alabiliyorum. güvenli ve ya kolay mı?crypto şeklinde atabilirsin
Her zaman riskli ve biraz uğraştırıcıAga valla crypto ile ben uğraşırım da atacağım kişi crypto ile uğraşmaz, ama ona atacağım parayla alacağı şeyi ben crypto ile de alabiliyorum. güvenli ve ya kolay mı?