Neler Yeni

Türkiyeden paypala para gönderilebilir mi?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
Yurt dışında ki bir arkadaşıma para göndermek istiyorum, Gönderebileceğim bir yöntem var mı? (Paypal hesabı kullanıyor)

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2022 yilinda papara forumunda boyle bir soru sorulmus ve direkt gonderilmese de aracilik ile oluyormus yeni bir guncelleme goremedim belki degismistir sabah destek ile gorusursen net cevap alirsin.

bahsettigim konu: https://topluluk.papara.com/t/papar...i-bir-tl-olmayan-hesaptan-para-transferi/7785
1740784639302.png

Şuanda bir bankaya kayıtlı değilim, ve nerden desteğe sorabilirim?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,739
İsim
Sarp Yılmaz
Alıntıyı görüntüle
Şuanda bir bankaya kayıtlı değilim, ve nerden desteğe sorabilirim?
Zamanında Apple Pay için kullanmıştım Wise'i , o uygulama ile yapabilirsin ama kimlik doğrulama istiyor muhtemelen parayı arkadaşından alacaksın Wise hesabına daha sonra oradan Papara'ya çekeceksin.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
Zamanında Apple Pay için kullanmıştım Wise'i , o uygulama ile yapabilirsin ama kimlik doğrulama istiyor muhtemelen parayı arkadaşından alacaksın Wise hesabına daha sonra oradan Papara'ya çekeceksin.
Arkadaşımın paypal hesabına göndermem lazım, banka hesabı olarak papara oluyor mu? ve oluyorsa nasıl para gönderebilirim

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Emre Efe
wise turkiyede kapatildi diye biliyorum eger arkadasinin paypal.me sayfasi varsa oradan turk bankalari ile bile para gonderebiliyosun sanirim ama para alamiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

paypal disi secenekler payooner var ama biraz komisyon aliyor veya westernunion

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
wise turkiyede kapatildi diye biliyorum eger arkadasinin paypal.me sayfasi varsa oradan turk bankalari ile bile para gonderebiliyosun sanirim ama para alamiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

paypal disi secenekler payooner var ama biraz komisyon aliyor veya westernunion
Papara'dan gönderilebiliyor mu, ve 20 dolar atarsam ne kadar komisyon alıyor?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
crypto şeklinde atabilirsin
Aga valla crypto ile ben uğraşırım da atacağım kişi crypto ile uğraşmaz, ama ona atacağım parayla alacağı şeyi ben crypto ile de alabiliyorum. güvenli ve ya kolay mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Alper Uğurcan
Aga valla crypto ile ben uğraşırım da atacağım kişi crypto ile uğraşmaz, ama ona atacağım parayla alacağı şeyi ben crypto ile de alabiliyorum. güvenli ve ya kolay mı?
Her zaman riskli ve biraz uğraştırıcı

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Tuğra Yıldız
sen neden dolayi paypale para gondermek istiyorsun? mesajlarinda birsey alacakmissin gibi duruyor oyle birsey ise bir miktar ile aracilik yapabilirim.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
sen neden dolayi paypale para gondermek istiyorsun? mesajlarinda birsey alacakmissin gibi duruyor oyle birsey ise bir miktar ile aracilik yapabilirim.
Arkadaşla ortak alıcaz ama onda para olmadığından atmam gerekiyor, alacağım şey sadece paypal ve ya crypto ile alınıyor. ben de crypto'ya pek güvenmediğim için arkadaşımın paypalı aracılığıyla alıcam

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Tuğra Yıldız
Arkadaşla ortak alıcaz ama onda para olmadığından atmam gerekiyor, alacağım şey sadece paypal ve ya crypto ile alınıyor. ben de crypto'ya pek güvenmediğim için arkadaşımın paypalı aracılığıyla alıcam
dedigim gibi bir miktar karsiliginda aracilik yapabilirim referanslarim mevcut guven konusunda sorunun olmasin ilgini cekiyorsa ig veya pm yoluya ulasabilirsin.

ig: tugrasei

Top Bottom