Neler Yeni

Türkiye'nin En İyisi !!! Bomba Sistem Gelecek

COMMANDERR

80+ Bronze
Hocam rekabet önemli ancak Donanım arşivi aynı sistemi 14.5 dan çıkarsa bile ben demem ki ,ya niye fiyat şöyle modart'ın da böyleydi daha iyi fiyata olmaz mıydı vs. Her türlü karda oluyor çünkü bu sistemi alan kişi. E yani tabii ki milyonluk kanal ve tanınırlığıyla insanların daha iyi bir şey beklemesi de normal .) Ekran kartı nvidia olsun birde mağaza stoğu olsun başka bir şey istemem ben açıkçası:D
Abdullah genelde böyle şeylerde gönderme yapıyor 😃 bi ara pchocası da bi sistem çıkarmıştı , ondan sonra Abdullah Instagram'da ortalı bir şekilde sadece gülücük paylaştı . Kaç gün sonra bilmiyorum ama sistem çıkardı hem daha Güzel özelliklerle hemde fiyatı aynı idi sanırım diğeri ile.
Valla ben abdullahdan monitör dahil 1650 ekran kartlı sistem alarak başladım ilk sistemi me , sonra 3050 yi aldım, onu sattım gaminngen açılışında 3060 lı sistemi aldım , dünde modart dan aldım 3060 ti ye geldim . Duruma göre DA sistemi güzel olursa zirvede bırakıp piyasadan çekilicem 😃

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Gozalak
TAM TERSİ ASIL UPS GİBİ Bİ FİRMAYLA KESİNLİKLE ÇALIŞMAMALI BU YANLIŞI İTOPYA DA YAPTI UPS DEN KURTARDI KENDİNİ
nasıl kurtardı? benim m9 ups ye verilecek..bulunduğum ilçeye de gelmiyor firma ila ya gelip alacağım ya yakında bi dükkana bırakacakmış...her sefer aynı şey...aldığın adrese bırakamıyorsan neden teslim alıyorsun kargoyu anlamıyorum

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Tahminimce 12100f - 6600 xt

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
nasıl kurtardı? benim m9 ups ye verilecek..bulunduğum ilçeye de gelmiyor firma ila ya gelip alacağım ya yakında bi dükkana bırakacakmış...her sefer aynı şey...aldığın adrese bırakamıyorsan neden teslim alıyorsun kargoyu anlamıyorum
büyük illerden kurtardı da diğerlerini bilmiyorum valla hala ups ile devam ediyorsa onların yanlışı

Fleewsefa

80+
Aynı şey burda da var :) Kargoyu adrese teslim etmeyeceksen o ilde ne işin var arkadaşım?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,024
İsim
kilan embappe

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427