izmirde yaşıyorum 10mb üstü görmedim şehirde3.5 milyon insan var hala fiber her yer de değil inanmam bunaHadi inşallah
o gelene kadar biz ölürüz
bulunduğum semtte hala 10 yıl önceki telefon kablolarıyla internet dağıtıyorlar 10mbps görüyom bende izmirde
payday yükleme süresinde soygun planlayıp yaparsınız .dizmirde yaşıyorum 10mb üstü görmedim şehirde3.5 milyon insan var hala fiber her yer de değil inanmam buna
Bu iyiyditürk telekom internet hızını 2 kat arttıracakmış 2x0=0
Olay şöyle Tüm Türkiye'nin %90 nına yıl sonunu kadar fiber geliyor.2023 e kadarda tüm türkiye fiber internete kavuşmuş oluyor.Bakalım görücez yıl sonuna kadar nolacakBende gördüm bunu sonra habere iyice baktım ne göreyim 2023 yılında diyor aynen her şey 2023 zaten hiç inandırıcı değil 2024-25 falan dese inanca valla artık gerçektende bıktım 2023 lafından
Webtekno hatalı o zaman niye haberlerinde bu yıl sonuna kadar yazıyor nurdan Webteknoya selam olsun.Bende gördüm bunu sonra habere iyice baktım ne göreyim 2023 yılında diyor aynen her şey 2023 zaten hiç inandırıcı değil 2024-25 falan dese inanca valla artık gerçektende bıktım 2023 lafından
lozan antlaşmasına göre Türkiye 100 yıl boyunca hiçbir madenini çıkaramayacak, nükleer silah üretemeyecek ve 2023'te bu maddelerin süresi dolacak. Bu yüzden bu 2023 lafıBende gördüm bunu sonra habere iyice baktım ne göreyim 2023 yılında diyor aynen her şey 2023 zaten hiç inandırıcı değil 2024-25 falan dese inanca valla artık gerçektende bıktım 2023 lafından