Neler Yeni

🚔Türkiye'nin Yeni Lüx Model Polis Arabaları🚔

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Abartmayın arka planda verilmek istenen mesajlar var. hayırlı olsun türk polisimize. sadece dikkatli olun otobanda hız denemesi yaparken arkanıza bir bentley dayanabilir.
81 il içerisinde bulabilirse beni o 1 adet Bentley gelsin alsın içeri. :D
Bu araçları emniyette görmemiz güzel fakat gerek var mıydı orası tartışılır. 23 aracın parasına rahat 100 adet Egea gibi araç çıkardı hala Doblo, Connect kullanan ekipler varken.

Bu araçları emniyette görmemiz güzel fakat gerek var mıydı orası tartışılır. 23 aracın parasına rahat 100 adet Egea gibi araç çıkardı hala Doblo, Connect kullanan ekipler varken.
Güzel bir fotoğraf çekimi yaptırıp ölümsüzleştirirdin onuda:)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Yani Audi golf fln tamam denilirse Ferrari Bentley Porsche Volvo abartı olmuş gerçi bunlarida taksi gibi kullanan emniyet müdürleri olur

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
fakirler ağlamış çıkın fakir psikolojisinden gidin avrupa hangi arabaları kullanıyor bakın.
hocam avrupadaki polisler işe yarıyor bizimkiler her olayı öpüp barıştırmak peşinde çağırıyorsun gelmiyorlar

amaç gösteriş yapmak galiba suç örgütlerine yoksa pek bir mantığı yok zaten bir de turist olan mekanlara çekerler bunları

Ysuflix

80+ Gold
3. köprü yoluna çıksın bunlar roll'cüler bitti gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,661
Üyeler
161,321
Son üye
reddawnthe