Yanlış olmasın fakat kaçak telefonun 2 eksisi var diye biliyorum biri garantisi yok servise götüremiyorsunuz diğer ise Kaçak telefon aldığınızda kayıt işlemi yapılmadığından sadece 4 ay telefon şebeke veriyor. Sonrasında ise şebek vermiyor. Bu sorunu çözmek için de cüzi bir miktar para ödeyerek telefona imei attırabilirsiniz. (imei atmak/ attırmak yasal değildir. ) yani öyle büyük bir eksisi yokYani bu olay tam olarak ne oluyor daha mı ucuz oluyor birde nasıl sim kartı takıp kullanıyorlar imeisini kaydedemezsin sonuçta
anladım yani biraz merak ettimde nasıl sokuyorlar ülkeyeYanlış olmasın fakat kaçak telefonun 2 eksisi var diye biliyorum biri garantisi yok servise götüremiyorsunuz diğer ise Kaçak telefon aldığınızda kayıt işlemi yapılmadığından sadece 4 ay telefon şebeke veriyor. Sonrasında ise şebek vermiyor. Bu sorunu çözmek için de cüzi bir miktar para ödeyerek telefona imei attırabilirsiniz. (imei atmak/ attırmak yasal değildir. ) yani öyle büyük bir eksisi yok
ya bilmiyorum telefonu insan gibi düşürmeden boş yere kurcalamadan kullana biliyorsan gerkyok garantiye (bence)Fazla para verip 2 yıl garantili cihaz almayı yeğlerim.
Garantiye illa bir gün ihtiyacın olur bence. Teknoloji bu. Senin kullanmanla iş bitmiyor. Öyle olsaydı benim evimdeki her şey mükemmel çalışırdı.ya bilmiyorum telefonu insan gibi düşürmeden boş yere kurcalamadan kullana biliyorsan gerkyok garantiye (bence)
Bu olayın tercih edilmesinin sebebi baya fark olması 1500 2000 lira fark vardır benceGarantiye illa bir gün ihtiyacın olur bence. Teknoloji bu. Senin kullanmanla iş bitmiyor. Öyle olsaydı benim evimdeki her şey mükemmel çalışırdı.
o da var tabi ama garantisi olmayınca hiçmi tamir ettirilemiyor yoo dışarda işini gerçekten iyi yapan biryere yaptırırsınGarantiye illa bir gün ihtiyacın olur bence. Teknoloji bu. Senin kullanmanla iş bitmiyor. Öyle olsaydı benim evimdeki her şey mükemmel çalışırdı.
Yurt dışından telefon getirmek normalde pek akıllıca bir şey değil imei parasını ödediğinde fark olmuyor ve garanti gibi sorunlarla karşılaşırsın ama imei yi kaçak atıyorlar bu şekilde 3000 TL lik telefon 2000 TL ye geliyor.Yani bu olay tam olarak ne oluyor daha mı ucuz oluyor birde nasıl sim kartı takıp kullanıyorlar imeisini kaydedemezsin sonuçta
Türkiye de mağaza gibi yerler açıp kaçak telefon satan yerler var doğrudan.Peki nasıl getiriyorlar
mesela ben amazon.de den bir telefon aldım diyelim bu telefon elime ulaştı kaçak imei attırdım olay böylemi oluyor