bende eskişehirdeyim la bana da mesaj gelsin bak sana gelmişBence gelmez Avrasya'dan istanbule geçmesi 1 gün alıyordu ben de eskişehirdeyim.
Bu alım sınırı ne zaman kalktı ya lmndsfhjblsdnghkgdfss bi ara duymuştum da üstünde durmadım pek fazla.
bende eskişehirdeyim la bana da mesaj gelsin bak sana gelmişBence gelmez Avrasya'dan istanbule geçmesi 1 gün alıyordu ben de eskişehirdeyim.
Bu alım sınırı ne zaman kalktı ya lmndsfhjblsdnghkgdfss bi ara duymuştum da üstünde durmadım pek fazla.
Hocam numarayı kontrol ettiniz mibende eskişehirdeyim la bana da mesaj gelsin bak sana gelmiş
evet last mile'den bşi çıkmıyoHocam numarayı kontrol ettiniz mi
Yok telefon numarasını demek istedim hocam.evet last mile'den bşi çıkmıyo
Arıyıp sorgulattırıyorum çıkmadı bir şeyAnnemden aldığım geçmişti bana geldi işte oglum süratkargo mesaj yollamış diye baktım klavyenin imile ile uyuşuyo ama o sırada da bana gelmemişti (ilk aldığım) 20 dk sonra falan geldi sana da en kötü bu gece gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok telefon numarasını demek istedim hocam.
Yok hocam epomakerin sitesine gidip sipariş bilgilerinizdeki tel noyu doğru mu girdinisz diye bakın.Arıyıp sorgulattırıyorum çıkmadı bir şey
Evet aldığım yerden numaram doğru hocam ettimYok hocam epomakerin sitesine gidip sipariş bilgilerinizdeki tel noyu doğru mu girdinisz diye bakın.
benim kutu ufak ya takan yok ^^Sorun yok hocam daha benimki de verilmedi. Kargoları rastgele işleme alıyorlardır.