beninmkide 2 kgEvet arkadaşlar sürat kargodan mesaj geldi buradaki arkadaşlara da gelmiş 2 kilogram koli diyor sipariş bilgisine ulan benim aldığım kulaklık sadece 200 gram bir şeydir yunexpress'in sitesindede bir değişim yok tezgah mı bu yoksa?Alıntıyı görüntüle
eski siparislere baktim gece 2.58 de gelen kod var .dHayırlısı bakalım.
sürat herseye fix 2kg yaziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eski siparislere baktim gece 2.58 de gelen kod var .d
gelmemesi daha kötüydü en azından gelişine elden çıkarırsınGelmeyecek diye ihtiyacımdan mchose g75pro almıştım ne yapacağım şimdi ben bunu ya
bana sat istersen reis benim de klavyeye ihtiyacım vardı XDGelmeyecek diye ihtiyacımdan mchose g75pro almıştım ne yapacağım şimdi ben bunu ya
Ayni durumdayimGelmeyecek diye ihtiyacımdan mchose g75pro almıştım ne yapacağım şimdi ben bunu ya
Kral hiç satıs yapmadim daha önce de mecbur satıcam heralde ikisi arasında mchose daha iyidir değil mi? Ekranlı olmaması daha iyi benim içinbana sat istersen reis benim de klavyeye ihtiyacım vardı XD
valla hiç bilmiyorum ki reis diğer aldığın neydiKral hiç satıs yapmadim daha önce de mecbur satıcam heralde ikisi arasında mchose daha iyidir değil mi? Ekranlı olmaması daha iyi benim için