Gilbert
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 270
Olm yaşın 14 falan bırak bu ayaklarıelimden 10 12 tane klavye geçti hayatında göremeyeceğin kadar bide güncel hali buysa vay haline![]()
Olm yaşın 14 falan bırak bu ayaklarıelimden 10 12 tane klavye geçti hayatında göremeyeceğin kadar bide güncel hali buysa vay haline![]()
MCHOSE G75 PRO abartılacak bir *klavye değil mchose ceosu böyle savunmaz *klavyeAjazz AJ159 mouse kullanıp MCHOSE G75 proya bok atan arkadaşa haddini bildirdim sadece o kadar sizlik bişey yok atlamayın bence.
Mchose dynatab 75xi tokat manyağı yapar.skdkdk dynatab mi kotu la 10dan fazla klavye var elimde mchose yaklasamaz
Mchose G75 Pro mouse değil ki klavye senin kafan mı güzel.MCHOSE G75 PRO abartılacak bir mouse değil mchose ceosu böyle savunmaz mouseyi![]()
yaşımı falcıyamı sordun da biliyorsun? atıp tutmada 1 numarasın rezil oldun hala konuşmaya yüzün varOlm yaşın 14 falan bırak bu ayakları![]()
Fight çıktı dynatabcılar neredesinizMchose dynatab 75xi tokat manyağı yapar.
G75 Pronun klavye olduğunu öğren sonra karşıma geç ergen seni.yaşımı falcıyamı sordun da biliyorsun? atıp tutmada 1 numarasın rezil oldun hala konuşmaya yüzün var
ya kardeşim mchose neyine tokat manyağı yapıyor yasından fazla klavye kullanmişımdır abartma allah askına aula bile mchose kivami ancaMchose dynatab 75xi tokat manyağı yapar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mchose G75 Pro mouse değil ki klavye senin kafan mı güzel.
etme cahille sohbet küstürürsünG75 Pronun klavye olduğunu öğren sonra karşıma geç ergen seni.
la Gömülecek bişey yok her şey ortada switch sorunları çift basmalar yamulan pinler daha nesi iyi olacak allah aşkına daha geçen mchose öven sen şimdi gömüp duruyorsun yazık valla. He bu arada Aula da zaten bu klavyeyi tokat manyağı yapar orası da ayrı.ya kardeşim mchose neyine tokat manyağı yapıyor yasından fazla klavye kullanmişımdır abartma allah askına aula bile mchose kivami anca
dynatab daha iyi . bide ben ne tartisicam aktif olarak duruyor elimde sadece al71 aliminum kullaniyom size kolay gelsin istedigin kadar göm
G75 Pro güzel mouse dimi cahil kardeş.etme cahille sohbet küstürürsün
düzelttim yanlış yazmışım sen anlat hele nasıl tokatlıyor şu ÜST DÜZEY PROFESYONEL EKİPMANLARIN ?la Gömülecek bişey yok her şey ortada switch sorunları çift basmalar yamulan pinler daha nesi iyi olacak allah aşkına daha geçen mchose öven sen şimdi gömüp duruyorsun yazık valla. He bu arada Aula da zaten bu klavyeyi tokat manyağı yapar orası da ayrı.
G75 Pro güzel mouse dimi cahil kardeş.
la mchose kotu marka degilki ona bir şey demiyorum dedigin 2 sorun var siz ucuza aldiginiz için oyle ben 54 dolara almistim aylardir bende var tek sorunu yok anca gömersin 1 k mchose bulsana bana kankala Gömülecek bişey yok her şey ortada switch sorunları çift basmalar yamulan pinler daha nesi iyi olacak allah aşkına daha geçen mchose öven sen şimdi gömüp duruyorsun yazık valla. He bu arada Aula da zaten bu klavyeyi tokat manyağı yapar orası da ayrı.
G75 Pro güzel mouse dimi cahil kardeş.
yanlış 1 kere yazılır cümle içinde 2 kere mouse yazıyorsun mouselardan bahsediyorduk sen bizi yeme de az araştır.düzelttim yanlış yazmışım sen anlat hele nasıl tokatlıyor şu ÜST DÜZEY PROFESYONEL EKİPMANLARIN ?
bak yanlışımı kabul ediyorum yazdık sen geç orayı he haklısın cumo.yanlış 1 kere yazılır cümle içinde 2 kere mouse yazıyorsun mouselardan bahsediyorduk sen bizi yeme de az araştır.