❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ajazz AJ159 mouse kullanıp MCHOSE G75 proya bok atan arkadaşa haddini bildirdim sadece o kadar sizlik bişey yok atlamayın bence.
MCHOSE G75 PRO abartılacak bir *klavye değil mchose ceosu böyle savunmaz *klavye:ROFLMAO:

yaşımı falcıyamı sordun da biliyorsun? atıp tutmada 1 numarasın rezil oldun hala konuşmaya yüzün var
G75 Pronun klavye olduğunu öğren sonra karşıma geç ergen seni.

Mchose dynatab 75xi tokat manyağı yapar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose G75 Pro mouse değil ki klavye senin kafan mı güzel.
ya kardeşim mchose neyine tokat manyağı yapıyor yasından fazla klavye kullanmişımdır abartma allah askına aula bile mchose kivami anca
dynatab daha iyi . bide ben ne tartisicam aktif olarak duruyor elimde sadece al71 aliminum kullaniyom size kolay gelsin istedigin kadar göm

ya kardeşim mchose neyine tokat manyağı yapıyor yasından fazla klavye kullanmişımdır abartma allah askına aula bile mchose kivami anca
dynatab daha iyi . bide ben ne tartisicam aktif olarak duruyor elimde sadece al71 aliminum kullaniyom size kolay gelsin istedigin kadar göm
la Gömülecek bişey yok her şey ortada switch sorunları çift basmalar yamulan pinler daha nesi iyi olacak allah aşkına daha geçen mchose öven sen şimdi gömüp duruyorsun yazık valla. He bu arada Aula da zaten bu klavyeyi tokat manyağı yapar orası da ayrı.

etme cahille sohbet küstürürsün
G75 Pro güzel mouse dimi cahil kardeş.

la Gömülecek bişey yok her şey ortada switch sorunları çift basmalar yamulan pinler daha nesi iyi olacak allah aşkına daha geçen mchose öven sen şimdi gömüp duruyorsun yazık valla. He bu arada Aula da zaten bu klavyeyi tokat manyağı yapar orası da ayrı.

düzelttim yanlış yazmışım sen anlat hele nasıl tokatlıyor şu ÜST DÜZEY PROFESYONEL EKİPMANLARIN ?

la mchose kotu marka degilki ona bir şey demiyorum dedigin 2 sorun var siz ucuza aldiginiz için oyle ben 54 dolara almistim aylardir bende var tek sorunu yok anca gömersin 1 k mchose bulsana bana kanka

düzelttim yanlış yazmışım sen anlat hele nasıl tokatlıyor şu ÜST DÜZEY PROFESYONEL EKİPMANLARIN ?
yanlış 1 kere yazılır cümle içinde 2 kere mouse yazıyorsun mouselardan bahsediyorduk sen bizi yeme de az araştır.

yanlış 1 kere yazılır cümle içinde 2 kere mouse yazıyorsun mouselardan bahsediyorduk sen bizi yeme de az araştır.
bak yanlışımı kabul ediyorum yazdık sen geç orayı he haklısın cumo.

sen anlat ÜST DÜZEY ekipmanlarını bi nasıl tokatlıyor dinliyorum

Geri