Yok bilmem ekipmanın senin ekipmanını döver gibiJSJFJFKFKFKFK öyle oluyor gibi hocam boş konu zaten
Yok bilmem ekipmanın senin ekipmanını döver gibiJSJFJFKFKFKFK öyle oluyor gibi hocam boş konu zaten
Şunla tartışmaya girmeye hiç gerek yok beyler bırakın kendi halinde takılsın@sendegitunutbeni @efetg
bende bir g75 var alayinizi yer beylerrrr jsxkckkcckkcYok bilmem ekipmanın senin ekipmanını döver gibi![]()
Bizim kargo ortada kaldı bu seferdehe la senin kargo noldu
Benim klavyem seninkini döver.Çocuk kavgası mı olmuş forumda ben mi yanlış gördüm.
geçer insallah ben gene patladim whatgeek 2. kez yolladi kargoyu el konsolunu iste gitmis faturaya 100 dolar yazmis 4 gündür gumrukte gecmedi takildi galiba gg bidaha yazicamBizim kargo ortada kaldı bu seferdeGümrükten çıktı ama alan firma yok 2 gün oldu
![]()
benim kulaklık seninkinin sesini geçerBenim klavyem seninkini döver.
şaka maka dün yazdim gecirmeye caliscaz diyo nasi geciricek lageçer insallah ben gene patladim whatgeek 2. kez yolladi kargoyu el konsolunu iste gitmis faturaya 100 dolar yazmis 4 gündür gumrukte gecmedi takildi galiba gg bidaha yazicam
reis son bisi sorucam ya 4060 ti varya sende 9060xt ten iyi dimi sen bilirsin soralim biKardeşim benim 2 ay beklemişiz zaten ben de aldım sorunlu klavye zaten bana gelen sağlam geldi şu an için beklentimin üstünde dedim zaten arkadaşlar çöp dediğim mesajı alıntılamış mchose g75 proya bok gibi diyen arkadaşı susturuyordum o ara onu hatırlatıyorlar sen niye atlıyorsun ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka sen 800e kulaklık alıp bt ile valorant oynayan bi adamsın pcden bence bi işine bak![]()
9060xt mi pouahjahjah dostum sen nediyorsun 3060 bile 9060xt yi parcalar yokeder ez*k kart(!)şaka maka dün yazdim gecirmeye caliscaz diyo nasi geciricek la
reis son bisi sorucam ya 4060 ti varya sende 9060xt ten iyi dimi sen bilirsin soralim bi
abartma ya 3060 9070xt ten iyi9060xt mi pouahjahjah dostum sen nediyorsun 3060 bile 9060xt yi parcalar yokeder ez*k kart(!)
fkdsofskofds Efe profil fotoğrafını değiştirirse açıklarım kanka bunu.şaka maka dün yazdim gecirmeye caliscaz diyo nasi geciricek la
reis son bisi sorucam ya 4060 ti varya sende 9060xt ten iyi dimi sen bilirsin soralim bi
al al ne renk ne switch aldin