❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hocam 10 dolar iadeyide mağaza kredisi olarak yapıyor haberiniz olsun sonra planınız suya düşmesin
Enter tuşu için bende görüşüyorum şu anda isterseniz 10 dolar mağaza kredisi isterseniz elimizde stokta olan seçeneklerden gönderebilriz imha ederseniz diye belirtmişler
Şimdi imha ile ilgili şunları sordum
Ürünü 1 ay kadar beklediğimizi ve tekrardan gönderildiği takdirde bozuk gelip gelmeyeceğiyle ilgili endişem olduğunu belirttim
Ekstradan ürün ilk geldiği açıldığı vakit enter'ın çalıştığını fakat sonradan bozulduğunu bu test edilirse bile sonradan benzer bir problem yaşayabilceğimi ve bunu nasıl çözebilecelerini sordum
Hemen soruyorum 10 dolar konusunu.

Soketi lehimledim ama yine algılamıyor. Bu arada bataryanın hızlı bitmesi kablonun soketten çıkmasından kaynaklanabilir , soketleri kendim taktıktan sonra şarj daha yavaş azalıyor gibime geldi. Klavyenin içinde 2x5000 mah batarya var.
bahsettiğiniz soket type c mi yok sa batarya soketi midir? Bataryayı içiyor cihaz matrix ekrandan muhtemelen ama günde 1 şarj isteyecek neredeyse

Epomaker uygulamasını açınca 1 haftadır bir kere bile çalışmayan boşluk tuşu çalışmaya başladı.
Tuşları çalışmayan arkadaşlar deneyebilir mi?
Macro kısmına açıp start kısmına bastım ve bir anda çalıştı ve hala gitmedi.

Epomaker uygulamasını açınca 1 haftadır bir kere bile çalışmayan boşluk tuşu çalışmaya başladı.
Tuşları çalışmayan arkadaşlar deneyebilir mi?
Macro kısmına açıp start kısmına bastım ve bir anda çalıştı ve hala gitmedi.
Eve gideyim deneyeceğim

imha edince komple karta iade yapmıyor mu bunlar, yeni gönderecekleri de bozuk çıkacak. benim klavyenin şarj artmıyor doğru düzgün, sabah a tuşu 2-3 kere basıyordu şimdi normal basıyor

Olmadı hocam benim şansınıza denk gelmiş olabilir mi tam orayı açınca
2 defa denedim ikisinde de çalıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 1 haftadır hiç çalışmıyordu. Bir anda gelmesi denk gelemez.

2 defa denedim ikisinde de çalıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 1 haftadır hiç çalışmıyordu. Bir anda gelmesi denk gelemez.
Hocam , Epomaker bugün mailinize dönüş yaptı mı ? Nedense bana geri dönüş yapmadılar.

Geri