❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Teşekkürler renkler o kadar soluk yanıyor ki caps lock scroll lock falan kendinde yanıyormuş şimdi anladım :LOL: ışık difuzeri olan switchle denemek lazım bir ondan dolayı mı tuşları parlatmıyor diye

1753773540924.webp

Bakalım yeni gelecek değişim ürününde sorun yaşayacak mıyız. Bu arada değişim de farklı renk ve farklı switch rica ederseniz değiştiriyorlar siyah wisteria linear almıştım beyaz wisteria tactile istedim. Eski klavyeden kalan keycap ve switchlerle birlikte 2 farklı switch ve keycapim olmuş olacak.

Alıntıyı görüntüle
Bakalım yeni gelecek değişim ürününde sorun yaşayacak mıyız. Bu arada değişim de farklı renk ve farklı switch rica ederseniz değiştiriyorlar siyah wisteria linear almıştım beyaz wisteria tactile istedim. Eski klavyeden kalan keycap ve switchlerle birlikte 2 farklı switch ve keycapim olmuş olacak.
Alper dostum bunu dm den atma şansın varmı

Arkadaşlar dün enter tuşum kendi kendiliğinden tekrardan çalışmaya başladı
Tab tuşu çalışmıyordu ama şimdi hafif hafif temassızlık yapıyor yani enter tuşu önemli çünkü mesela discord'a girdiğimde resmen mesaj göndermemi oyundayken mesaj yazmamı engelliyor açıkçası ve rahatsız edici bir durum programdan enter tuşunun nereden değişeceğini de bulamadım var mı öyle bir özellikte bilmiyorum
Enter tuşunu virgül tuşu ile değiştirebilsem sorun yok ama beceremedim ya da yok öyle bir özellik

Tab tuşu çalışmıyordu ama şimdi hafif hafif temassızlık yapıyor yani enter tuşu önemli çünkü mesela discord'a girdiğimde resmen mesaj göndermemi oyundayken mesaj yazmamı engelliyor açıkçası ve rahatsız edici bir durum programdan enter tuşunun nereden değişeceğini de bulamadım var mı öyle bir özellikte bilmiyorum
Enter tuşunu virgül tuşu ile değiştirebilsem sorun yok ama beceremedim ya da yok öyle bir özellik
1753779710659.webp

Burdan yapıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1753779757382.webp

Yukardan tuşu seç sonra sol alttaki klavye ikonuna basıp enter tuşunu seç sonra sağdan confirm et

Hayır çalışmasına gerek yok eğer başka bir tuş atamayacaksan oraya
Hayır atamayacağım virgül tuşunu fazla kullanmam zaten açıkçası en azından onu kullanırım 10 dolar alırım
Ya da bu klavyenin içinde ki bataryaları söküp kapatıp suya attıktan sonra video çekip tekrardan açsak ve kurulayıp bataryaları taksak
Tekrardan gönderirler mi acaba

Dostlar, boşluk tuşum artık hiç çalışmıyor.
Değişim ürünü gelmeden İmha etmek istemediğim için 50$'lık ürün alın. Değişim ürünü gelince eskiyi imha edin sonra 50$'ı iade edelim dediler.
Ama aklımda vergi kısmı vardı. Bugün onu da cevapladilar. Eğer vergi öderseniz size siteden hediye ceki falan verelim dediler:D.
Ya vergi ve 50$ sorun değil de gelen klavye de bozuk çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum.
Acaba 10$ iade alıp bunu da 1000 liraya falan satıp direkt TR garantili klavye mi alsam.

Değişim ürünü gelmeden İmha etmek istemediğim için 50$'lık ürün alın. Değişim ürünü gelince eskiyi imha edin sonra 50$'ı iade edelim dediler.
Ama aklımda vergi kısmı vardı. Bugün onu da cevapladilar. Eğer vergi öderseniz size siteden hediye ceki falan verelim dediler:D.
Ya vergi ve 50$ sorun değil de gelen klavye de bozuk çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum.
Acaba 10$ iade alıp bunu da 1000 liraya falan satıp direkt TR garantili klavye mi alsam.
Hocam 10 dolar iadeyide mağaza kredisi olarak yapıyor haberiniz olsun sonra planınız suya düşmesin
Enter tuşu için bende görüşüyorum şu anda isterseniz 10 dolar mağaza kredisi isterseniz elimizde stokta olan seçeneklerden gönderebilriz imha ederseniz diye belirtmişler
Şimdi imha ile ilgili şunları sordum
Ürünü 1 ay kadar beklediğimizi ve tekrardan gönderildiği takdirde bozuk gelip gelmeyeceğiyle ilgili endişem olduğunu belirttim
Ekstradan ürün ilk geldiği açıldığı vakit enter'ın çalıştığını fakat sonradan bozulduğunu bu test edilirse bile sonradan benzer bir problem yaşayabilceğimi ve bunu nasıl çözebilecelerini sordum

Gelende de muhtemelen bir sorun çıkacak, baş ağrıtır. İki tane bozuk klavyen olmuş olur, bence hiç o topa girme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri