Alper dostum bunu dm den atma şansın varmıAlıntıyı görüntüle
Bakalım yeni gelecek değişim ürününde sorun yaşayacak mıyız. Bu arada değişim de farklı renk ve farklı switch rica ederseniz değiştiriyorlar siyah wisteria linear almıştım beyaz wisteria tactile istedim. Eski klavyeden kalan keycap ve switchlerle birlikte 2 farklı switch ve keycapim olmuş olacak.
Arkadaşlar dün enter tuşum kendi kendiliğinden tekrardan çalışmaya başladı
Tab tuşu çalışmıyordu ama şimdi hafif hafif temassızlık yapıyor yani enter tuşu önemli çünkü mesela discord'a girdiğimde resmen mesaj göndermemi oyundayken mesaj yazmamı engelliyor açıkçası ve rahatsız edici bir durum programdan enter tuşunun nereden değişeceğini de bulamadım var mı öyle bir özellikte bilmiyorum
Enter tuşunu virgül tuşu ile değiştirebilsem sorun yok ama beceremedim ya da yok öyle bir özellik
Arkadaşlar dün enter tuşum kendi kendiliğinden tekrardan çalışmaya başladı
Tab tuşu çalışmıyordu ama şimdi hafif hafif temassızlık yapıyor yani enter tuşu önemli çünkü mesela discord'a girdiğimde resmen mesaj göndermemi oyundayken mesaj yazmamı engelliyor açıkçası ve rahatsız edici bir durum programdan enter tuşunun nereden değişeceğini de bulamadım var mı öyle bir özellikte bilmiyorum
Enter tuşunu virgül tuşu ile değiştirebilsem sorun yok ama beceremedim ya da yok öyle bir özellik
Ama enter tuşunun çalışması lazım değil miAlıntıyı görüntüle
Burdan yapıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Yukardan tuşu seç sonra sol alttaki klavye ikonuna basıp enter tuşunu seç sonra sağdan confirm et
Hayır çalışmasına gerek yok eğer başka bir tuş atamayacaksan orayaAma enter tuşunun çalışması lazım değil mi
Hayır atamayacağım virgül tuşunu fazla kullanmam zaten açıkçası en azından onu kullanırım 10 dolar alırımHayır çalışmasına gerek yok eğer başka bir tuş atamayacaksan oraya
Nasıl yaptın hocam detaylandirir misinKırdım bakalım tekrar yollayacaklar mi
Hocam 10 dolar iadeyide mağaza kredisi olarak yapıyor haberiniz olsun sonra planınız suya düşmesinDostlar, boşluk tuşum artık hiç çalışmıyor.
Değişim ürünü gelmeden İmha etmek istemediğim için 50$'lık ürün alın. Değişim ürünü gelince eskiyi imha edin sonra 50$'ı iade edelim dediler.
Ama aklımda vergi kısmı vardı. Bugün onu da cevapladilar. Eğer vergi öderseniz size siteden hediye ceki falan verelim dediler.
Ya vergi ve 50$ sorun değil de gelen klavye de bozuk çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum.
Acaba 10$ iade alıp bunu da 1000 liraya falan satıp direkt TR garantili klavye mi alsam.
Gelende de muhtemelen bir sorun çıkacak, baş ağrıtır. İki tane bozuk klavyen olmuş olur, bence hiç o topa girme.Dostlar, boşluk tuşum artık hiç çalışmıyor.
Değişim ürünü gelmeden İmha etmek istemediğim için 50$'lık ürün alın. Değişim ürünü gelince eskiyi imha edin sonra 50$'ı iade edelim dediler.
Ama aklımda vergi kısmı vardı. Bugün onu da cevapladilar. Eğer vergi öderseniz size siteden hediye ceki falan verelim dediler.
Ya vergi ve 50$ sorun değil de gelen klavye de bozuk çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum.
Acaba 10$ iade alıp bunu da 1000 liraya falan satıp direkt TR garantili klavye mi alsam.