❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

aula f75in ışıklar düşük geliyordu alışmıştık bu daha kötüymüş
ses kontrolü de yok büyük eksiklik

cpu yüzde ve sıcaklığı 0 gözüküyor bunu nasıl ayarlıyoruz
birde müziğe göre ritimli ekran var ama bu klavye ışığından seçince oluyor, sadece ekran için bunu seçemiyor muyuz

Ben yarın imha edip yenisini isteyeceğim. Tuşlar çok kararsız bir çalışıyor bir bozuluyor

Ben yarın imha edip yenisini isteyeceğim. Tuşlar çok kararsız bir çalışıyor bir bozuluyor
Ben bugün öyle yaptım hocam. İçindeki yalıtım dahil her şeyi söktüm sadece pcb, plate ve switchler ile suya soktum. Switchleri kuruladım switchler sorunsuz çalışıyor. Yeni klavyeyi kargolamalarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Tuş basmama sorununu halleden oldumu ya arada gidiyor benim shift tuşu

@Leonidax
Kargo hala gümrükte alınmayı bekliyor ne olacak böyle.

Ayrıca başka bir kargomda bu aşamada kaldı :
Item returned from Customs

Bu ürün bana gelir değil mi?

Arkadaşlar en karlı bir şekilde klavyeyi nasıl imha edebilirim. Switchler çalışsın yeter. Keycaplere zaten bir şey olmaz.

Ben bugün öyle yaptım hocam. İçindeki yalıtım dahil her şeyi söktüm sadece pcb, plate ve switchler ile suya soktum. Switchleri kuruladım switchler sorunsuz çalışıyor. Yeni klavyeyi kargolamalarını bekliyorum.
@Monarch Leviathan Plate, PCB, switchler ve keycapler dışında ne varsa çıkar kabloları olsun yalıtım malzemeleri olsun pili olsun sadece pcb zarar görecek bu işlemde.

@Leonidax
Kargo hala gümrükte alınmayı bekliyor ne olacak böyle.

Ayrıca başka bir kargomda bu aşamada kaldı :
Item returned from Customs

Bu ürün bana gelir değil mi?
Hocam yanlış bilmiyorsam İrem returned from customs ürününüz yurtdışına geri gönderildi gibime geliyor ama yanlışta biliyor olabilirim. Valla hala bekliyoruz shenzene mail attım herhangi bir cevap gelmedi daha

Hocam yanlış bilmiyorsam İrem returned from customs ürününüz yurtdışına geri gönderildi gibime geliyor ama yanlışta biliyor olabilirim. Valla hala bekliyoruz shenzene mail attım herhangi bir cevap gelmedi daha
Baktım da öyle değil gümrükten çıkmış yerele geçecek galiba. aliexpressden söylediğim ürün hepsinden önce gelecek.

Acaba sadece kasayı açıp pcb6i falan kirsam fotoğraflarını çeksem işe yarar mı sonuçta pcb onemli onlar için.
Sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bende imha edip yenisini istemeyi düşünüyorum baştan anlatabilir misin mail olarak falan ne yazicaz malum o kadar para verdik boşa gitmesin yanlış bir şey yaparım diye sana soruyorum kusura bakma
Sorun yok hocam. Support mailine değişim istediğinizi yazın size imha için mail attıklarında imha edip videoyu google drive'a atıp mailden atın yenisini göndereceklerdir.

Sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yok hocam. Support mailine değişim istediğinizi yazın size imha için mail attıklarında imha edip videoyu google drive'a atıp mailden atın yenisini göndereceklerdir.
Çok sağol dostum Google drive hiç kullanmadim ama başka yolla atamazmiyiz videoyu

Geri