❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

iki f75, ak680 max, mchose g75 pro var bende. yine de satın aldım. geçmeye değer mi? değmez muhtemelen, bir hobiye dönüyorsa alınır.
G75 pro gibisi gelmez bir daha :D adamlar ucuza taş gibi cihaz sattılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende fun60 max var değer mi
Değer farklı kategori'de ürünler biri manyetik biri normal hissiyatı iyi bir ürün

G75 pro gibisi gelmez bir daha :D adamlar ucuza taş gibi cihaz sattılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değer farklı kategori'de ürünler biri manyetik biri normal hissiyatı iyi bir ürün
benimkinin kasa alttan açılma yaptı, garantiye versem ne derler acaba.

Yani manyetik ve alüminyüma geçmediğin sürece hemen hemen hepsi aynı gelecektir pek fark yaratmıyor sadece ses farkı oluşabilir ama aula'dan iyidir
Ne konuda iyidir hocam? Meraktan soruyorum geçmeye değecek kadar fark var mı? Önceki klavyem 300tl lik gamenote membran bişeydi. Aula F75'e geçince muazzam gelmişti.

Ne konuda iyidir hocam? Meraktan soruyorum geçmeye değecek kadar fark var mı? Önceki klavyem 300tl lik gamenote membran bişeydi. Aula F75'e geçince muazzam gelmişti.
Valla hissiyat olarak fark ediyor bende Aula kullanıyordum sattım farklı klavyeler kullandım çok basit geldi aula şuan da bu klavyeler mevcut genellikle kasa ve ağırlık olarak kalite farkı oluşuyor

Ekler

• IMG_1854.webp
    IMG_1854.webp
    175.4 KB · Hit: 66
Valla hissiyat olarak fark ediyor bende Aula kullanıyordum sattım farklı klavyeler kullandım çok basit geldi aula şuan da bu klavyeler mevcut genellikle kasa ve ağırlık olarak kalite farkı oluşuyor
Hocam valla sizin kadar hobiye dökemem gibi ben bu işi. Aulayı da son stoklarından alanlarındanım. Baya düşündüm alsam mı diye. Konudaki klavyeyi alsam aula yı satarım yüksek ihtimal. Kim uğraşacak onunla. Ben memnunum şuan aula dan valla. Bi de konudaki klavye baya büyük. Aulanın küçük olmasını seviyorum.

İyi günlerde kullanın.

Hocam valla sizin kadar hobiye dökemem gibi ben bu işi. Aulayı da son stoklarından alanlarındanım. Baya düşündüm alsam mı diye. Konudaki klavyeyi alsam aula yı satarım yüksek ihtimal. Kim uğraşacak onunla. Ben memnunum şuan aula dan valla.

İyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim hocam eğer ihtiyacınız yoksa aula fazlasıyla yeter yani kendinizi zorlamaya değmez

Hocam valla sizin kadar hobiye dökemem gibi ben bu işi. Aulayı da son stoklarından alanlarındanım. Baya düşündüm alsam mı diye. Konudaki klavyeyi alsam aula yı satarım yüksek ihtimal. Kim uğraşacak onunla. Ben memnunum şuan aula dan valla. Bi de konudaki klavye baya büyük. Aulanın küçük olmasını seviyorum.

İyi günlerde kullanın.
batarya sıkıntısı yaşayanlar vardı aulada bu nasıl olur bilmem

yok düşürmedim, hatta çok az kullandım.
Bastırınca filan oturmuyor mu bence riske girip gönderme çünkü bunlar tamir etmiyor direk para iadesi filan verir aynı paraya ürünü de alamazsın stok yüzünden

Geri