furkanerenw
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Bilemedim knkBurda bile torpil var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrı hesap açıp alsaydın keşke 40 dolar üstü nabı kodu kullanılıyor.
Bilemedim knkBurda bile torpil var
Ayrı hesap açıp alsaydın keşke 40 dolar üstü nabı kodu kullanılıyor.
Yüksel reis hatta sana klavye nudesi atayım 5.yi al2. siparişte yunexpress tarafından alındı hadi bakalım vergisiz gelirse ne mutlu fazla konuyu yükseltmeyin dayanamayıp 3.yü de almak istemiyorum
ne alaka la konu ana sayfaya düşüyor ya ondan dedim atma demiyorum atarsan güzel olurYüksel reis hatta sana klavye nudesi atayım 5.yi al
şaka yaptım hocam kb SAPLĞDSALĞPDLĞPAS bitanede mor al almadıysanne alaka la konu ana sayfaya düşüyor ya ondan dedim atma demiyorum atarsan güzel olur
Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirimLast mile tracking 60 ile başlıyo vergi mi vericem şimdi? Anlamadım böyle konuşanlar vardı
Geçmiş olsun reis.Last mile tracking 60 ile başlıyo vergi mi vericem şimdi? Anlamadım böyle konuşanlar vardı
Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
benim Last mile tracking de 60 la başlıyorGeçmiş olsun reis.
Last mile tracking 60 ile başlıyo vergi mi vericem şimdi? Anlamadım böyle konuşanlar vardı
Siteye mail atmadınız mı?benim Last mile tracking de 60 la başlıyor![]()
ss atsanaLast mile tracking 60 ile başlıyo vergi mi vericem şimdi? Anlamadım böyle konuşanlar vardı
vergi çıkarsa onada para ayırBen gözümü koydum sea salt pembe beyaz da alıcam para bulmaya çalışıyorum.